X

Εικαστικό Εργαστήρι Ενηλίκων στο Atelier Σπύρου Βασιλείου

Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί το 1οεικαστικό εργαστήρι ενηλίκων στο Atelier Σπύρου Βασιλείου από την εικαστικό Βίκυ Αναστασίου.

Ant1news

Στο 1ο αυτό εικαστικό εργαστήρι θα γίνει μία εισαγωγή στις βασικές αρχές σχεδίου σε θεωρητικό επίπεδο και θα ακολουθήσει πρακτική εξάσκηση.

Για να παρακολουθήσετε το 1οεικαστικό εργαστήρι ενηλίκων μπορείτε να δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 9231502 και ηλεκτρονικά στο atelier@spyrosvassiliou.org

Στο τέλος του κύκλου θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το Εικαστικό Εργαστήρι Ενηλίκων θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη 18.00-19.00 από την εικαστικό Βίκυ Αναστασίου. Το πρόγραμμα θα περιλάβει τα εξής στάδια:

-Βασικές αρχές σχεδίου: Συνθέσεις στο χώρο, Μελέτη ανθρωπίνου σώματος στο χώρο, Γυμνό, Γρήγορο σκίτσο :εξάσκηση της δεξιότητας σχεδίασης, αντίληψη του χώρου, ανάπτυξη της αίσθησης των σωστών  αναλόγιων

-Εισαγωγή στην υδατογραφία με θεματικές ενότητες: Νεκρή φύση, Τοπίο, Πορτρέτο, Ανθρώπινο σώμα

Οι παραπάνω ενότητες θα συνοδεύονται από σημειώσεις και οπτικοακουστικό υλικό. Σε όλες τις περιπτώσεις το περιβάλλον και τα έργα του Ατελιέ του Σπύρου Βασιλείου χρησιμοποιούνται σαν παράδειγμα των τεχνικών και των θεματικών που πρόκειται να διδαχτούν, καθώς ο Σπύρος Βασιλείου υπήρξε από τους πιο παραγωγικούς και πολυπράγμονες εικαστικούς στην ιστορίας της μοντέρνας τέχνης της χώρας μας.

Κόστος ανά μάθημα: 10 € (12€ τα μαθήματα με μοντέλο)

Μηνιαίο πακέτο: 35€

Atelier Σπύρου Βασιλείου | Γουέμπστερ 5Α, 117 42, Ακρόπολη
www.spyrosvassiliou.org