X

Ο Τύπος της Τρίτης

Η αντιπαράθεση με φόντο τα έντοκα και τα πρόσωπα στα Επικρατείας των κομμάτων μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Ο "πόλεμος" ανακοινώσεων για τα έντοκα Μαρτίου και η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων Επικρατείας των κομμάτων είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Βοήθα, Παναγιά μου… ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΞΟΡΚΙΖΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ----ΟΙ 12 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – Ψηφοδέλτιο-σύμβολο όλων των αγώνων----Β’ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ PUBLIC ISSUE – Ο ΣΥΡΙΖΑ καλύτερη κυβέρνηση για τη χώρα----ΓΑΛΛΙΑ – Σε κλοιό στρατού-αστυνομίας μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις----ΙΣΠΑΝΙΑ – Διαδήλωση για «Μια κυβέρνηση του λαού» οργανώνει το Podemos.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Υπό όρους η μαγική λύση των εντόκων – Προϋπόθεση η συμφωνία των πιστωτών για κάλυψη χρηματοδοτικών αναγκών του Δημοσίου----Ψηφοδέλτια Επικρατείας με εκπλήξεις – Η Νίκη Κεραμέως με τη ΝΔ----Συγγνώμη Ομπάμα για την απουσία από το Παρίσι----Άνοιξε η κούρσα διαδοχής Φορτσάκη – Ο Θάνος Δημόπουλος υποψήφιος για τη θέση του πρύτανη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών----Συχνή χρήση smartphones προκαλεί στον λαιμό ρυτίδες – Και σακούλιασμα δέρματος----Ο στρατός φυλάει τα σούπερ μάρκετ στη Βενεζουέλα----Σε αναζήτηση θυμάτων του Norman Atlantic – Μέσα στο κουφάρι του πλοίου----Οι προεκλογικές εξαγγελίες για φόρους και συντάξεις – ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ----Στα χαμηλότερα έξι ετών οι τιμές πετρελαίου – BRENT ΣΤΑ 46,49 ΔΟΛΑΡΙΑ----ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ – Αίτημα για Κύπρο από την Aegean Airlines----Ρονάλντο, ο καλύτερος όλων.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ – Ό,τι κέρδισε ο λαός το κέρδισε με αγώνες και με το ΚΚΕ μπροστά!----Ακύρωσαν τις απολύσεις στην καθαριότητα του ΚΑΤ----ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – Συναγωνισμός στα ψίχουλα για το λαό, στις παροχές για το κεφάλαιο.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΒΡΕΧΕΙ εκατομμύρια στα κανάλια! 6.250.000 ευρώ στα τηλεοπτικά δίκτυα για τις προεκλογικές διαφημίσεις των κομμάτων----ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ – Με το alter ego του Σημίτη η πρώτη θέση του ΣΥΡΙΖΑ----Γιατί «κόβει» ο Αντ. Σαμαράς Λαζαρίδη & Παπασταύρου----Επικίνδυνα παιχνίδια με τους μουσουλμάνους της Θράκης----ΤΡΙ-Α-ΝΤΑ-ΦΥΛ-ΛΙ-ΔΗΣ----Εμφύτευμα (100.000 ευρώ) για τους τυφλούς θα καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ----ΦΟΒΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ----Πρόκληση από το Βερολίνο για τις κατοχικές αποζημιώσεις----Σοκ! Παθιασμένος με τις σαρκικές απολαύσεις ο «ιμάμης της Τζιχάντ»----Η απάντηση του Γ. Μελισσανίδη στις συκοφαντίες για το τάνκερ----ΑΕΙ: «ΤΡΟΪΚΑ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ----Πρόστιμο στον «Τειρεσία» για προσωπικά δεδομένα----ΑΓΡΙΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΦΙΛΟΘΕΗ----η «σιωπηλή» και μεταδοτική ηπατίτιδα Β – Τα συμπτώματα που «φωνάζουν».

ΕΘΝΟΣ: ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΑ όλα τα μικρά κόμματα – ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΨΗΨΟΦΟΡΩΝ – Ξεπέρασε το 80% η συσπείρωση για τους μονομάχους----ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ – Οι καθηγητές, ο στρατηγός και ο δημόσιος υπάλληλος----5 βήματα για τις 52.550 πεντάμηνες συμβάσεις – ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ----ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ στη Γαλλία----ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ για Όσκαρ… & ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ για Ρονάλντο.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Κ. ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΟ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» - «Το σχέδιο Τσίπρα είναι αναξιόπιστο και ατεκμηρίωτο» - ΚΑΙ… ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΛΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ----Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΕΚΠΛΗΞΗ – 100% ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ----ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΚΑ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ----10.000 στρατιώτες στους δρόμους της Γαλλίας – ΦΟΒΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ----Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΣΤΟ ΔΟΜΟΚΟ – «Σας παρακαλώ, μη με βάλετε με τον Γιωτόπουλο»----ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ – Ο Ρονάλντο παρέμεινε στο θρόνο του – ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΙ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Νηστεία και προσευχή – «ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ», ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ – ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ----ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ – Ο Κ. Τσουκαλάς επικεφαλής στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ----ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ – Ο Μελισσανίδης… ρυθμιστής----ΣΥΡΙΖΑ-ΥΠΟΙΚ – Πόλεμος ανακοινώσεων----ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ – Δώστε ψήφο στους 18άρηδες----ΑΡΓΥΡΗΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ – Μίλησε για χρηματισμό Κουβέλη----ΓΑΛΛΙΑ – Ανασφάλεια και ερωτήματα----ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – «ΟΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ»----ART/ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ 2015 – Θρίαμβος για το “Boyhood”----ΣΠΟΡ – Πάλι ο Κριστιάνο.

ΤΑ ΝΕΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα της κάλπης – ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ – ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ : ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ – ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣ ΘΗΡΕΥΤΕΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ----«Πού θα βρείτε τα λεφτά;» - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ.

ESPRESSO: CLUB εμπειριών ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΔΙΨΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΗΔΟΝΗ – Η Espresso έσπασε το άβατο του ειδικού χώρου (στον Πειραιά) ανταλλαγής συντρόφων----ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΟΘΕΗ – Τρόμος στα βόρεια προάστια! Μπήκαν στο σπίτι 81χρονης της οικογένειας Λαναρά----Ο Αργυρός πάει φαντάρος – ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΙΛΗ----Εθισμένος στις πόρνες ο ιμάμης της κολάσεως – ΜΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΞΑΝΘΕΣ----Ο ανιψιός του Φιντέλ στα μπουζούκια----Με πενιές και ούτι το τελευταίο «αντίο» στον Μπάμπη Γκολέ----Ο «ΚΕΝΑΝ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ!----ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ – «Εντίθ Πιαφ» με μαλλί κατάμαυρο!----ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ HOLLYWOOD ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΚΑΙ CHARLIE.