X

Ιπποπόταμος-μαμούθ κυνήγησε σκάφος με τουρίστες!

Ποιος είδε τον ιπποπόταμο και δεν τον φοβήθηκε... Ένα τεράστιο θηλαστικό του είδους κυνήγησε ένα σκάφος με τουρίστες στη Ζιμπάμπουε, προκαλώντας τον τρόμο (βίντεο).

Ant1news



Μία αξέχαστη και άκρως τρομακτική εμπειρία έζησαν τουρίστες που επέβαιναν σε ένα ταχύπλοο σκάφος στη λίμνη Καρίμπα στη Ζιμπάμπουε όταν αντίκρισαν έντρομοι έναν γιγαντιαίο ιπποπόταμο να τους κυνηγάει με εντυπωσιακή ταχύτητα.

Την απίστευτη σκηνή κατέγραψε σε βίντεο το γκρουπ των τουριστών από το Μαλάουι που έκανε την περιήγηση στην μεγάλη τεχνητή λίμνη. Σε αυτό διακρίνεται ο ιπποπόταμος να επιταχύνει προς το ταχύπλοο και να βγαίνει ο μισός στην επιφάνεια, σε ελάχιστη απόσταση από το σκάφος, που εκείνη τη στιγμή προσπαθούσε να απομακρυνθεί από το τεράστιο θηλαστικό.

Το βίντεο ανέβασε στο Facebook o Michael Varndell, που είναι διευθύνων σύμβουλος μίας τουριστικής εταιρείας στο Μαλάουι.

Η λίμνη Καρίμπα εκτείνεται κατά μήκος των συνόρων μεταξύ της Ζάμπια και της Ζιμπάμπουε και έχει μέγιστο μήκος 223 χιλιομέτρων και μέγιστο πλάτος 40 χιλιομέτρων.

Δείτε το βίντεο: