X

Veronica Vain: Η πορνοστάρ της Wall Street!

Από το ναό της οικονομίας μεταπήδησε στα πλατό των ταινιών πορνό.

Ant1news

Η Paige A. Jennings, υπάλληλος τράπεζας στη Wall Street, είχε την ατυχή έμπνευση να ποστάρει ημίγυμνες φωτογραφίες της που τραβήχτηκαν στις τουαλέτες της τράπεζας που εργαζόταν, εν ώρα εργασίας.

Οι αισθησιακές της selfie, ήταν αποτέλεσμα της ερωτικής διέγερσης που ένιωθε στο χώρο δουλειάς της και συχνά πυκνά, κατέφευγε στην αυτοϊκανοποίηση, για να εκτονωθεί, όπως ισχυρίζεται.

Οι φωτογραφίες της δημοσιεύτηκαν στο twitter, με το ψευδώνυμο Veronica Vain και η άτακτη υπάλληλος πίστεψε προς στιγμήν πως δε θα γινόταν αντιληπτή. Τα κατορθώματα της όμως μαθεύτηκαν κι έτσι αναγκάστηκε να παραιτηθεί, γιατί  όπως δήλωσε.

« Ήμουν καλή υπάλληλος και είχα καλή φήμη, αλλά εκτέθηκα μετά από αυτό το περιστατικό. Το αφεντικό του αφεντικού μου, με πήρε τηλέφωνο μαζί με μία κυρία από το τμήμα ανθρωπίνου δυναμικού και προφανώς δεν θα μπορούσε να με δεχτεί πίσω στο γραφείο, όταν ήταν πιθανό σχεδόν όλοι να με είχαν δει ημίγυμνη σε απευθείας σύνδεση».

Σε συνέντευξη της στο BroBible, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε εργαστεί ως στρίπερ για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά δεν το είδε ποτέ ως επάγγελμα. Τώρα όμως, δηλώνει ενθουσιασμένη, γιατί της δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθεί με ένα κρυφό της όνειρο, αυτό της σταδιοδρομίας στη βιομηχανία του πορνό.