X

Ο διαγωνισμός για τις πιο sexy μαζορέτες ξεκίνησε

Οι αρμόδιοι θα επιβραβεύσουν την υποστήριξη των οπαδών στις μαζορέτες των ομάδων της Εuroleague, ψηφίζοντας τις καλύτερες για το 2015, με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ν' αποτελούν τις ελληνικές συμμετοχές.

Ant1news

Ο διαγωνισμός χορού της Euroleague επέστρεψε. Ο διαγωνισμός θα επιβραβεύσει και θα αναδείξει την κορυφαία ομάδα μαζορετών της Εuroleague και το ποια θα είναι αυτή θα την καθορίσετε εσείς με τη ψήφο σας.

Η ψηφοφορία θα γίνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Εuroleague, όπου το κοινό θα είναι σε θέση να δει φωτογραφίες και βίντεο από τις μαζορέτες των Νεπτούνας, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Άλμπα Βερολίνου, Ούνικς Καζάν, Γκραν Κανάρια, Λιέτουβος Ρίτας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπάμπεργκ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Ρεάλ Μαδρίτης, Βέντσπιλς, Κράσνι Όκτιαμπρ, Ερυθρού Αστέρα και της περσινής πρωταθλήτριας, Ζαλγκίρις Κάουνας.

Η on-line ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί σε τρεις γύρους. Το κοινό θα είναι σε θέση να επιλέξει την καλύτερη ομάδα μαζορετών που θα πάει στο Final-4 της Μαδρίτης το 2015.

Ο πρώτος γύρος ψηφοφορίας ξεκινάει σήμερα 19 Ιανουαρίου στις 14:00 και κλείνει τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στη 13:00. να θυμάστε ότι μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά  σε κάθε ψηφοφορία.

Αυτή τη σεζόν τα social media θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στον διαγωνισμό, καθώς όσοι οπαδοί εγγραφούν με τους προσωπικούς τους λογαριασμούς και μοιραστούν τη συμμετοχή τους θα μπουν αυτόματα στη κλήρωση για να κερδίσουν εισιτήρια διαρκείας* για το  Final-4 της Μαδρίτης, καθώς επίσης και 10 αυθεντικά ρολόγια Euroleague.

*Για να πάρει το έπαθλο ο νικητής θα πρέπει να παρέχει την αποδοχή του εγγράφως, εντός των επόμενων 48 ωρών από την κοινοποίηση του. Ο νικητής και ο/η σύντροφός του θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να έχουν νόμιμη άδεια και βίζα για να εισέλθουν στα ισπανικά εδάφη. Το βραβείο δεν καλύπτει τα έξοδα του ταξιδιού ή και της διαμονής, καθώς ο νικητής θα ταξιδέψει μόνος του στο Final-4.