X

Δείτε τις πρώτες σκηνές από το Game Of Thrones 5

Το  πρώτο τρέιλερ της αγαπημένης σειράς εκατομμύρια τηλεθεατών του κόσμου, δίνει μια πρώτη ιδέα για το τι πρόκειται να επακολουθήσει…

Ant1news

Ο πέμπτος κύκλος του Game Of Thrones θέλει λίγο ακόμα καιρό μέχρι να βγει στις τηλεοπτικές οθόνες και το τρέιλέρ της παίζεται ήδη θα αρχίζει να προβάλλεται στις 30 Ιανουαρίου σε επιλεγμένους κινηματογράφους. Ήδη όμως κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Ένα βίντεο με σκηνές της τέταρτης σεζόν κι ένα ακόμα με τις άπαιχτες του πέμπτου κύκλου, κυκλοφορούν και προκαλούν φρενίτιδα στους εκατομμύρια θαυμαστές της σειράς στον κόσμο.

Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου θα παιχτεί στις 12 Απριλίου. Μάλιστα για την προώθησή του, η HBO πρόβαλε ένα μισάωρο ντοκιμαντέρ, περίληψη του πέμπτου κύκλου.

Το ντοκιμαντέρ που πρόκειται να προβληθεί στις 8 Φεβρουαρίου, έχει γυριστεί σε τρείς διαφορετικές χώρες: την Ιρλανδία, την Κροατία και την Ισπανία.

Μάλιστα σε εφαρμογή έχει τεθεί η διαδραστική εκστρατεία με τίτλο «Three-Eyed Raven» μέσω της οποίας οι φανατικοί θαυμαστές έχουν τη δυνατότητα μέσω twiter και sms να λαμβάνουν teaser της σειράς.