X

Πέθανε η δημοσιογράφος Κατερίνα Γκίκα

Η Κατερίνα Γκίκα έδινε ασταμάτητη μάχη με τον καρκίνο από το 2004. Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα.

Ant1news

Έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή η δημοσιογράφος Κατερίνα Γκίκα, κοινοβουλευτική συντάκτης του τηλεοπτικού σταθμού STAR και σχολιογράφος της εφημερίδας Espresso.

Η Κατερίνα Γκίκα έδινε ασταμάτητη μάχη με τον καρκίνο από το 2004 και τις τελευταίες βδομάδες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η 44χρονη δημοσιογράφος γεννήθηκε στην Ηγουμενίτσα και τα πρώτα της δημοσιογραφικά βήματα τα έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό TOP FM. Από το 1996 κάλυπτε το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ για τον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel και από το 2000 είχε καθημερινή στήλη, με πολιτικά σχόλια, στην εφημερίδα Espresso. Ήταν μέτοχος και ιδρυτικό μέλος του protagon.gr και του bostanistas.gr.

Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο το μεσημέρι, στην Ηγουμενίτσα. 

Συλλυπητήρια απο τον Πρόεδρο της Βουλής

«Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα σήμερα τον θάνατο της Κατερίνας, μιας νέας γυναίκας που πάλεψε σκληρά και με θαυμαστή αξιοπρέπεια για τη ζωή της, τα τελευταία χρόνια. Στις επάλξεις του δημοσιογραφικού καθήκοντος μέχρι την τελευταία στιγμή έδωσε μια άνιση μάχη χωρίς να λυγίσει. Έμπειρη Κοινοβουλευτική συντάκτης, με ήθος, ευπρέπεια, ξεχώρισε για την αγωνιστικότητα, το δυναμισμό και το ταλέντο της, γι' αυτό και τιμήθηκε με το βραβείο του Κοινοβουλευτικού Ρεπορτάζ του Ιδρύματος Μπότση. Όσοι την γνώρισαν θα την θυμούνται για πάντα. Στην οικογένεια της και στους φίλους της θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια», δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης.