X

Έρχεται το πολυαναμενόμενο The Voice of Greece (2) στον ΑΝΤ1(ΒΙΝΤΕΟ)

Η πιο άρτια παραγωγή της Ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει για να μας καθηλώσει…

Ant1news

Το πιο αγαπημένο και επιτυχημένο talent show της Ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει το Φεβρουάριο στην μικρή οθόνη από τον ΑΝΤ1. Η παραγωγή που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15  Φεβρουαρίου και θα μας κρατάει συντροφιά με τους ίδιους πρωταγωνιστές στην κριτική επιτροπή και την παρουσίαση, αλλά με ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή και ανταπόκριση από τους διαγωνιζόμενους και το κοινό.

Η αλήθεια είναι ότι ο πήχης είναι πολύ υψηλός λόγω της πρωτοφανούς επιτυχίας που σημείωσε η περσινή παραγωγή και οι προσδοκίες αυξημένες, αυτό όμως δεν προβληματίζει καθόλου την Μελίνα Ασλανίδου, την Δέσποινα Βανδή, τον Αντώνη Ρέμο και τον Μιχάλη «Stavento», να είναι πανέτοιμοι να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους. Άλλωστε ο Γιώργος Λιάγκας που θα αναλάβει και φέτος την παρουσίαση εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα για την παραγωγή.

Για να καταλάβετε πόσο αδημονούν οι πρωταγωνιστές για το ξεκίνημα δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το trailer που γυρίστηκε για να σηματοδοτήσει την επιστροφή του διαγωνισμού-φαινόμενο και καταγράφει με ανάγλυφο τρόπο την «αντιπαλότητα» μεταξύ των κόουτς. Τρικλοποδιές, ορδές θαυμαστριών, η Δέσποινα σε ρόλο κασκαντέρ, μηχανορραφίες, διαγκωνισμοί  και πολλά άλλα στο βίντεο που ακολουθεί και σίγουρα θα απολαύσετε.