X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Η σύνθεση της συγκυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα-Πάνου Καμμένου μονοπωλεί το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Τα πρόσωπα και τα υπουργεία της νέας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι το βασικό θέμα που κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Με άφθαρτα πρόσωπα και εθνική αξιοπρέπεια – ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-----Θ. ΔΡΙΤΣΑΣ: «Η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ σταματάει εδώ»----Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ: Άμεση ανάκληση απολύσεων από διαθεσιμότητα----Πλανητικό σύστημα-Μαθουσάλας----ΑΟΥΣΒΙΤΣ – 70ή επέτειος στη σκιά της ουκρανικής κρίσης----ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – Αμφισβήτηση Σαμαρά σε δόσεις.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Κυβέρνηση με εύθραυστες ισορροπίες – Παρασκήνιο, εκπλήξεις και αντιφάσεις του νέου σχήματος – Δηλώσεις υπουργών για ακύρωση μεταρρυθμίσεων----Αγκ. Μέρκελ: Στην Αθήνα η ευθύνη για τις εξελίξεις----Βουτιά στο Χρηματιστήριο Αθηνών----Δέκα βουλευτές και γερουσιαστές εγκατέλειψαν τον Μπέπε Γκρίλο----Προς βέτο της Ελλάδας στην ΕΕ για την Ουκρανία----Καραμανλής ή Αβραμόπουλος για την Προεδρία----Οι επιλογές του κ. Τσίπρα----ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – Δύο νέα πρόσωπα στο σχέδιο απόδρασης από τον Κορυδαλλό---Βίαιες συγκρούσεις στο Κόσοβο----«Ήπια» η χιονοθύελλα στη Ν. Υόρκη.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Με τις «ευλογίες» του κεφαλαίου η νέα συγκυβέρνηση----ΚΟΜΜΟΥΝΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Να διερευνηθούν άμεσα όλα τα αίτια για την πτώση του F16----ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ – Απαλλάσσονται από τα τροφεία οι λαϊκές οικογένειες με απόφαση του δήμου----ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Η ΕΕ ετοιμάζει νέες κυρώσεις ενάντια στη Ρωσία----ΑΓΡΟΤΕΣ – Μπροστά σε παλιά και νέα προβλήματα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΣΧΗΜΑ οξύμωρο – Ολιγομελής κυβέρνηση συνιστωσών, με… 13 υπουργούς, 20 αναπληρωτές και 7 υφυπουργούς – Αρμόδια για τη μετανάστευση η «συνήγορος» των λαθραίων, υπεύθυνος για την… Παιδεία ο (άθρησκος) Τάσος Κουράκης – Η ΜΕΓΛΑΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΩΣΝΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ----Οι φήμες για ραντεβού Τσίπρα με Καραμανλή----Ο Σαμαράς ζητάει δύο γραφεία στη Βουλή----Παραιτείται ο Βενιζέλος----Παρουσιάστε όπλα στους ήρωες – Η Ελλάδα θρηνεί τους δύο πιλότους της που κατέπεσαν με F16 σε άσκηση του ΝΑΤΟ στην Ισπανία-----Οι κρυφές μειώσεις των επικουρικών συντάξεων περιμένουν υπογραφή----ΕΙΚΟΣΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΙΠΗ----Βροχές και «τρελοί» νοτιάδες (έως 11 μποφόρ) το Σαββατοκύριακο----Το Ποτάμι του 6% (αγκομαχώντας) και το… παιδί με το σακίδιο για τους καφέδες.

ΕΘΝΟΣ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με αριστερό DNA – ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ – Το οικονομικό επιτελείο, οι άνθρωποι του προέδρου και οι εκπλήξεις----Πρώτη σύγκρουση με την ΕΕ για τη Ρωσία----Πάγος από Μέρκελ για το χρέος και από Σόιμπλε για τους φόρους----Τα σενάρια για την Προεδρία----ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ – Θρήνος για τους δύο άτυχους σμηναγούς----ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ----ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΡΑΚΗ – ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Επαναπροσλήψεις, ανοιχτά σύνορα, κρατικοποιήσεις – ΟΙ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ» ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. – ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ----ΤΑ «ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ» ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Ο… ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ----Πόλη-φάντασμα η Νέα Υόρκη – ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ «ΤΖΟΥΝΟ»----Σοκ στο Χρηματιστήριο, εκτίναξη των spreads – ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΡΚΕΛ, ΕΕ----ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ – Ο MR. «ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ» ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ----ΝΤΡΙΜΠΛΑ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ – Εκτός κυβέρνησης, «ηφαίστειο» η Βουλή----ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΓΕΝΕΙΣ – Το πραγματικό προφίλ των 40 υπουργών----Τι εξετάζουν οι ειδικοί για την τραγωδία του F16 – ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΟΙ ΑΤΥΧΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ----ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΛ.ΑΣ. – Στα χνάρια των «Πυρήνων» η «Μηδενική Ανοχή»----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ ΣΤΟΠΕΡ ΝΕΤΟ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Σε θέση μάχης 13 ΥΠΟΥΡΓΟΙ, 20 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ, 6 ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ----ΝΕΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ----ΕΛΛΑΔΑ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ – Πρώτη μετωπική με άρωμα Ρωσίας----ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – Καραμπόλες και αρνήσεις----ΔΗΜΟΣΙΟ – Ανάκληση απολύσεων διαθεσιμότητας.

ΤΑ ΝΕΑ: Μαθήματα χημείας ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ----ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ----ΤΟΜΑ ΠΙΚΕΤΙ – ΡΕΝΤΣΙ ΚΑΙ ΟΛΑΝΤ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ----ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ – Αλλάζουν όλα σε πανεπιστήμια και σχολεία.

ESPRESSO: Η VOGUE ντύνει την Περιστέρα – Στιλιστικές παρεμβάσεις από το αμερικανικό «ευαγγέλιο της μόδας» στη σύντροφο του Τσίπρα – “Daily Mail”: Η «κόκκινη Μπέτυ» που πήρε πριν από χρόνια τον Αλέξη από το χέρι και τον πήγε στην ΚΝΕ----ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΡΗΝΕΙ ΔΥΟ ΣΜΗΝΑΓΟΥΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ----Θα μας… πάρει & θα μας σηκώσει – ΕΩΣ 11 ΜΠΟΦΟΡ!----Η μεγάλη αγωνία του Λάκη (Λαζόπουλου) για τη μαμά του----ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ Η ΗΔΟΝΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ----“Reality” για παραβάτες στο κρεβάτι.