X

Εκλιπαρεί τον Γιάννη Βαρουφάκη για μια συνέντευξη…

Απελπισμένη η δημοσιογράφος του έγραψε στο twitter: «εάν μου εξασφαλίσεις μία συνέντευξη, θα πληρωθώ. Μετά θα ξοδέψω αυτά τα χρήματα στην ελληνική οικονομία. Είναι για καλό σκοπό»!

Ant1news


Ονομάζεται Ομάιρα Γκιλ και είναι freelance δημοσιογράφος από το Ντουμπάι που ζει χρόνια στην Ελλάδα. Είναι επίσης ανάμεσα στους πολλούς ξένους δημοσιογράφους που ζητούν από το νέο υπουργό Οικονομικών Γιάννη  Βαρουφάκη να τους δώσει μια συνέντευξη,  αφού είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών.

Στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει την πολυπόθητη συνέντευξη η δημοσιογράφος έγραψε στο twitter: «Προσπαθώ να βρω τον Γιάννη Βαρουφάκη για μία συνέντευξη για την USA Today. Καμία τύχη. Εάν μπορείτε να βοηθήσετε, στείλτε μου μήνυμα».

 Βλέποντας όμως ότι δεν έπαιρνε καμία απάντηση έστειλε δεύτερο, δημόσιο tweet στον ίδιο τον υπουργό Οικονομικών. Και για να τον πείσει, του έγραψε:  «Γιάννη Βαρουφάκη, εάν μου εξασφαλίσεις μία συνέντευξη, θα πληρωθώ. Μετά θα ξοδέψω αυτά τα χρήματα στην ελληνική οικονομία. Είναι για καλό σκοπό!».