X

Ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του Dancing With The Stars 5

Αυτή την ώρα ο μεγάλος τελικός στον ΑΝΤ1. Ποια θα σηκώσει το "τρόπαιο"; Ειρήνη Παπαδοπούλου ή Μορφούλα Ντώνα; Δείτε το μήνυμα της Δούκισσας Νομικού.

Ant1news

 

Στις 21:00 ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του Dancing With The Stars 5 στον ΑΝΤ1. Οι δύο κυρίες που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους είναι η Μορφούλα Ντώνα και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η αγωνία τους έχει φτάσει στα ύψη, αφού θέλουν να είναι άψογες σήμερα το βράδυ για να τερματίσουν στην πρώτη θέση και να πάρουν το τρόπαιο, μετά από τις τρεις χορογραφίες που θα εκτελέσουν! Βέβαια μην ξεχνάτε ότι η ψήφος του κοινού απόψε θα παίξει τον καθοριστικό ρόλο για το αποτέλεσμα…

Στις θέσεις τους είναι επίσης η πανέμορφη παρουσιάστρια του Dancing With The Stars 5 Δούκισσα Νομικού αλλά και η κριτική επιτροπή.

Πολλές θα είναι οι εκπλήξεις, οι εμφανίσεις που θα συζητηθούν, καθώς και τα χορευτικά από παίκτες που συμμετείχαν στα προηγούμενα Dancing With The Stars, αλλά και από αυτούς που αποχώρησαν από το φετινό σόου.

Ένας από αυτούς που επιστρέφει στο πλατό του Dancing With The Stars είναι ο περσινός νικητής Ησαΐας Ματιάμπα.

Φυσικά, όλες αυτές τις ημέρες το τρόπαιο του τελικού έχει γυρίσει όλη την Αθήνα, ενώ πολλοί είναι αυτή που θέλησαν να βγάλουν μια φωτογραφία κρατώντας το στα χέρια, ώστε μα πάρουν λίγο από την… «μαγεία». 

Μείνετε συντονισμένοι στον ΑΝΤ1 και μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από τον μεγάλο τελικό του Dancing With The Stars!


Δείτε το μήνυμα της Δούκισσας Νομικού: