X

Διάσημοι Έλληνες πούλησαν περιοδικά στον δρόμο για καλό σκοπό

Πνευματικοί άνθρωποι, ηθοποιοί και τραγουδιστές, ανταποκρίθηκαν στην πρόταση να γίνουν πωλητές του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ant1news

Το περασμένο Σάββατο, πολλοί εκπρόσωποι από τον χώρο των Γραμμάτων και της Τέχνης, βγήκαν στους δρόμους, αφού είχαν φορέσει το χαρακτηριστικό κόκκινο γιλέκο, του πωλητή του περιοδικού δρόμου «Σχεδία».

Έγιναν πωλητές για μία ώρα στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, σε μια συγκινητική δράση αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Μεταξύ αυτών που δέχτηκαν την πρόταση και πούλησαν περιοδικά για καλό σκοπί, ήταν οι: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Βασίλης Αλεξάκης, Φοίβος Δεληβοριάς, Πάνος Μουζουράκης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Αύγουστος Κορτώ, Νατάσα Μποφίλιου, Γιούλικα Σκαφιδά, Λιζέτα Καλημέρη, Γιολάντα Μπαλαούρα, Μαριέττα Φαφούτη, Μάρκος Κούμαρης, Μανώλης Μαυροματάκης.

Στόχος των σχεδιαστών της εκδήλωσης αλληλεγγύης, ήταν να σταλεί ένα δυνατό μήνυμα κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, αφού οι άνθρωποι που πωλούν τη «Σχεδία» είναι άνεργοι και άστεγοι κι ένα μέρος των εσόδων, τους βοηθάει να "περάσουν" και να ορθοποδήσουν.