X

Γιατί 4G από τη Vodafone;

Το 4G δίκτυο της Vodafone επεκτείνεται διαρκώς και καλύπτει μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού σε όλη την Ελλάδα.

Ant1news

Με το Super Δίκτυο της Vodafone έχεις αξεπέραστες 4G ταχύτητες, έως 150 Mpbs για να απολαμβάνεις απίστευτα γρήγορο download, upload, browsing και live streaming!

Κάθε στιγμή γίνεται ευκαιρία για σερφάρισμα, καθώς το 4G δίκτυο της Vodafone επεκτείνεται διαρκώς και καλύπτει  μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού σε όλη την Ελλάδα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις το πρόγραμμα συμβολαίου από μια πληθώρα επιλογών, όπως τα Vodafone Red, αλλά και καρτοκινητής που σου ταιριάζει και να απολαύσεις μία μοναδική εμπειρία mobile internet.

Όσο για σερφάρισμα στο εξωτερικό, κανένα πρόβλημα. Με τη Vodafone απολαμβάνεις αξεπέραστες ταχύτητες 4G σε περισσότερες χώρες από κάθε άλλο δίκτυο! Επιπλέον, η Vodafone διαθέτει την εφαρμογή My Vodafone για  να μπορείς να ελέγχεις την χρήση των MB σου ανά πάσα στιγμή εύκολα και απλά, από το smartphone ή το tablet σου και  να έχεις τον απόλυτο έλεγχο ακόμα και σε ταχύτητες 4G.

Τέλος, για όσους δεν αντέχουν στιγμή χωρίς μουσική, το κορυφαίο μουσικό application Napster by Vodafone σου δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνεις όλη τη μουσική του κόσμου από το smartphone ή το tablet σου, σε ταχύτητες 4G!