X

Σκότωσε τη μάνα του όταν του έκανε παρατήρηση για το internet

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις που σχετίζονται με το θάνατο της μητέρας τεσσάρων παιδιών.

Ant1news

Σοκ στη Κέρκυρα από το θάνατο μιας μητέρας τεσσάρων παιδιών, καθώς σύμφωνα με τις ενδείξεις ο θάνατος της προήλθε από χτυπήματα τα οποία δέχθηκε από τον  17χρονο γιό της!

Η γυναίκα απεβίωσε το βράδυ της Τρίτης, αλλά τα χτυπήματα που προκάλεσαν το θάνατο της, τα δέχθηκε το περασμένο Σάββατο, ύστερα από έντονη λογομαχία που είχε με το παιδί της. Μάλιστα το βράδυ του επεισοδίου επισκέφθηκε μαζί  με  τον σύζυγο της και τη κόρη της, το νοσοκομείο του νησιού για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς όμως να αποκαλύψει τον τρόπο που προήλθαν.

Η 53χρονη υπέκυψε τρεις μέρες αργότερα, από εσωτερικές σωματικές βλάβες, οι οποίες οφείλονταν στα χτυπήματα που δέχθηκε στη κοιλιακή χώρα. Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Κέρκυρας, σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 17χρονου, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η λεκτική αντιπαράθεση μάνας και γιού, έγινε με αφορμή τις πολλές ώρες που περνούσε ο νεαρός δράστης στο internet, με συνέπεια να παραμελεί το σχολείο του, αλλά και άλλες του υποχρεώσεις. Δεν ήταν η πρώτη φορά που του γινόταν παρατήρηση από τη μητέρα του, αλλά αυτή τη φορά η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, τα χτυπήματα που δέχθηκε η άτυχη γυναίκα ήταν σχεδόν επαγγελματικά γεγονός που αποδίδεται-σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες- στο ότι ο νεαρός ασχολείτο με το Kick boxing.

Η οικογένεια είχε τέσσερα παιδιά και ο δράστης ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας, έχοντας ένα μεγαλύτερο αδερφό και δύο μικρότερες αδερφές.