X

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της άτυχης γυμνάστριας από την Καλάματα

Έκκληση βοήθειας στον πατέρα της. Αυτή ήταν η τελευταία της κίνηση, πριν ο πρώην σύντροφός της βάλει τέρμα στις ζωές και των δύο. Τι προκάλεσε το κακό.

Ant1news

«Μπαμπά, έλα έξω γρήγορα!» ήταν τα τελευταία λόγια της 32χρονης γυμνάστριας. Λίγες στιγμές αργότερα έπεσε νεκρή.

Η Ελίνα Βαχαβιόλου ήταν έξω από το σπίτι της όταν διαπληκτίστηκε με τον 30χρονο Ερι Ισμαϊλάι. Η κοπέλα φώναξε τον πατέρα της, όμως μέχρι εκείνος να βγει από το σπίτι ήταν αργά.

Ο 30χρονος την πυροβόλησε στο κεφάλι, πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας άνοιξε την πόρτα του ισόγειου σπιτιού του, όμως δεν είδε τίποτα. Βγαίνοντας έξω είδε τα δύο σώματα. Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Καλαμάτας. Ο δράστης κατέληξε λίγες ώρες αργότερα, ενώ η κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αττικής όπου άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες θύμα και δράστης είχαν για μικρό χρονικό διάστημα σχέση, η οποία είχε λήξει πριν από δύο μήνες. Περίπου τα Χριστούγεννα, όπως λένε πρόσωπα του περιβάλλοντος της, η Ελίνα είχε μάθει ότι ο άνθρωπος με τον οποίο ήταν ζευγάρι δεν ήταν απο την Ιταλία, όπως ο ίδιος της έλεγε, αλλά απο την Αλβανία. Αυτό και άλλα ψέματα που βγήκαν στην επιφάνεια μετά την αποκάλυψη της αληθινής ταυτότητας του νεαρού, είχαν προκαλέσει την ρήξη της σχέσης τους. Ωστόσο, όπως λένε οι φίλοι της, ουδέποτε τους είπε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές απο τον πρώην σύντροφος της.

Ο Ισμαϊλάι δούλευε ως εργάτης και πέρναγε πολύ από το χρόνο του στο γυμναστήριο, όπου εργαζόταν η Ελίνα.

Στον τόπο του εγκλήματος εντοπίστηκαν οι δύο κάλυκες και το μικρό πυροβόλο όπλο.