X

Απόψε η μεγάλη επιστροφή του «THE VOICE»

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την μεγάλη επιστροφή του «THE VOICE». Απόψε, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στον ΑΝΤ1.

Ant1news

Για δεύτερη σεζόν έρχεται στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 το «THE VOICE». Ο χρόνος μετρά αντίστροφα πλέον μέχρι τις 21.15 που οι οθόνες μας θα «πλημμυρίσουν» από τις καλύτερες φωνές της χώρας.

Για άλλη μια φορά φέτος, μόνο οι πιο ταλαντούχοι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στο ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο. Μόνο οι καλύτεροι μπορούν να συνεχίσουν, να κατακτήσουν το stage και την κορυφή! Για το λόγο αυτό, τους υποψήφιους θα αναλάβουν να αξιολογήσουν, να εκπαιδεύσουν και να καθοδηγήσουν, 4 από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, οι οποίοι εκπροσωπούν ένα ευρύ μουσικό φάσμα.

Στη θέση των «Coaches» θα είναι και φέτος ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο Μιχάλης/Stavento και η Μελίνα Ασλανίδου, ενώ την παρουσίαση του “THE VOICE” αναλαμβάνει εκ νέου o Γιώργος Λιάγκας.



Αντίστοιχα, ο «V» reporter που θα μας μεταφέρει στα άδυτα των παρασκηνίων του «THE VOICE», θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς.

Στην πρεμιέρα του «THE VOICE» θα παρακολουθήσουμε για μια ακόμα φορά τη φάση των Blind Auditions, κατά την οποία οι Coaches δεν έχουν οπτική επαφή με τον διαγωνιζόμενο, αφού κάθονται στη γνωστή περιστρεφόμενη πολυθρόνα με την πλάτη γυρισμένη στον διαγωνιζόμενο. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει και φέτος να «κερδίσουν» τους Coaches με μοναδικό «όπλο» τη φωνή τους, ενώ κατά τη διάρκεια της ερμηνείας τους θα συνοδεύονται όπως πάντα από μια μπάντα live.

Αν κάποιος από τους Coaches κατά τη διάρκεια της Blind Audition ενθουσιαστεί από την ερμηνεία του διαγωνιζόμενου, τότε τον επιλέγει στην ομάδα του. Ταυτόχρονα, η περιστρεφόμενη πολυθρόνα γυρίζει και τότε διαγωνιζόμενος και Coach αντικρίζουν για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον.

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πρώτοι exclusive sneak preview από το 1ο επεισόδιο το απόγευμα του Σαββάτου στο Facebook στη σελίδα ANT1 THE VOICE of GREECE.

Επιπλέον, μέσα από το επίσημο site του ΑΝΤ1 www.antenna.gr/thevoice θα μπορείτε καθημερινά να μαθαίνετε πρώτοι απ’ όλους, όσα συμβαίνουν στο «THE VOICE».

Μεγάλος χορηγός του προγράμματος είναι για 2η συνεχόμενη χρονιά η VODAFONE.