X

Που είχε χρησιμοποιηθεί το καλάσνικοφ με το οποίο γάζωσαν τον αρχιφύλακα

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο οι δολοφόνοι να είναι μέλη κάποιας ομάδας του αντάρτικου πόλης. Οι αρχές εξετάζουν εάν και ποιους βαρυποινίτες είχε δυσαρεστήσει το θύμα.

Ant1news

Σε απόπειρα ληστείας το Σεπτέμβριο του 2012 είχε χρησιμοποιηθεί ξανά το καλάσνικοφ, με το οποίο "γάζωσαν" οι εκτελεστές τον 47χρονο αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, έξω από το σπίτι του στη Φθιώτιδα.

Αυτό έδειξε η βαλλιστική εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, όπου πρώτα ερευνήθηκε εάν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατικό χτύπημα και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Όσο περισσότερα στοιχεία έχουν στην διάθεσή τους οι αστυνομικοί, απομακρύνεται το ενδεχόμενο οι δολοφόνοι να είναι μέλη κάποιας ομάδας του αντάρτικου πόλης. Αντίθετα, εξετάζουν εάν και ποιους βαρυποινίτες είχε δυσαρεστήσει το θύμα, ως προϊστάμενος των σωφρονιστικών, στις φυλακές του Δομοκού. 

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του σκουρόχρωμου αυτοκινήτου, που χρησιμοποίησαν, με την ελπίδα ότι στο εσωτερικό του θα εντοπίσουν στοιχεία, που θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα των εκτελεστών.