X

Βίντεο με αιματηρή συμπλοκή μετά από τροχαίο στο Αγρίνιο

Μεταξύ τριών νεαρών που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα σε κεντρική διασταύρωση της πόλης.

Ant1news



Του Μανώλη Ασαριώτη

Τρομακτικές εικόνες, που θυμίζουν κινηματογραφική ταινία, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο Αγρίνιο.

Αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα παραβιάζουν το κόκκινο σε κεντρική διασταύρωση του Αγρινίου και πέφτουν επάνω σε ένα ταξί. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας εκσφενδονίζεται τουλάχιστον επτά μέτρα μακριά. Με γρήγορες κινήσεις σηκώνεται, καβαλά τα συντρίμμια και επιτίθεται στους δύο επιβάτες του ΙΧ.

Μέσα σε δευτερόλεπτα, όπως δείχνει το βίντεο που δημοσίευσε «Το Βήμα» στην ιστοσελίδα του, ο δρόμος μετατρέπεται σε ρινγκ. Ο 20χρονος αναβάτης με ένα μαχαίρι χτυπά πολλές φορές τον έναν από τους δύο επιβαίνοντες. Αφήνει τον έναν αιμόφυρτο στο οδόστρωμα και κυνηγά τον δεύτερο.

Έντρομοι οι οδηγοί των άλλων αυτοκινήτων παρατηρούν τους τρεις σωματώδεις νεαρούς να ανταλλάσσουν κλωτσιές και μπουνιές με μίσος. Κάποιοι τολμούν να βγουν από τα οχήματά τους, αλλά αμέσως επιστρέφουν σε αυτά.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της 22ας του περασμένου Δεκεμβρίου στη διασταύρωση της Εθνικής Αντιστάσεως με τη Γρηγορίου Λαμπράκη, στο Αγρίνιο. Οι δύο 30χρονοι, επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, και ο 20χρονος αναβάτης είχαν ξεκινήσει μία αλληλοκαταδίωξη στους δρόμους της πόλης. Έφθασαν, μάλιστα, στο σημείο να προκαλέσουν τροχαίο ατύχημα, λες και πρωταγωνιστούσαν σε αστυνομική κινηματογραφική ταινία. Αδιαφόρησαν εντελώς για την τύχη των υπολοίπων και τυφλωμένοι από το μίσος προσπάθησαν ο ένας να εξοντώσει τους άλλους.

Η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό και εκκρεμεί η εκδίκασή της.