X

Όλα όσα έγιναν στο Voice

Το 3ο επεισόδιο των blind auditions ανέδειξε κι άλλες νέες φωνές! Δείτε όλα όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στο Voice.

Ant1news

Οι coaches είχαν ακόμα ένα δύσκολο έργο: Να επιλέξουν ανάμεσα σε καλές και εξαιρετικές φωνές. Δεν έλειψαν βέβαια και τα…ωραία των παρασκηνίων, με τις αντιδράσεις των οικογενειών των διαγωνιζομένων να κλέβουν τις παραστάσεις.

Από τις πρώτες φωνές που ξεχώρισαν, κάνοντας και τις τέσσερις καρέκλες να γυρίσουν, ήταν της 21χρονης Άννας. Ερμηνεύοντας το «Clown» της Emeli Sande, έκανε τους coaches να «τσακωθούν» για το ποιος θα την πάρει.

«Ένιωσα την ραχοκοκαλιά μου να ανατριχιάζει» της είπε ο Αντώνης Ρέμος, ενώ η Δέσποινα Βανδή, βγάζοντας το δυνατό χαρτί της, της υπενθύμισε ότι ήταν η περσινή νικήτρια.

«Αν θες να φτάσεις στην κορυφή, μόνο στη δίκη μου ομάδα θα έρθεις!» είπε η Δέσποινα και την κέρδισε.

Ο 20χρονος, πλέον, Χρήστος Σαντικάι, το παιδί που έγινε γνωστό από τους ύμνους των Χριστουγέννων και του Πάσχα, επανήλθε στο stage του Voice, παρά τον περσινό του αποκλεισμό.  Η επιμονή του όμως φάνηκε όχι μόνο από το ότι επέστρεψε, παρά τον πρώτο αποκλεισμό του, αλλά και από το ότι όταν Αντώνης και Δέσποινα διαμαρτυρήθηκαν με την επιλογή του τραγουδιού «Σου γράφω ένα γράμμα» του Γιάννη Πάριου, επέλεξε να πει ένα δεύτερο.

Ήταν όμως αργά, είχε αποκλειστεί για δεύτερη φορά από τα blind auditions.

Δείτε την περσινή του εμφάνιση

Ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης κατάφερε να περάσει, ερμηνεύοντας τον «Άμλετ της Σελήνης» του Χρήστου Θηβαίου και επέλεξε την ομάδα της Μελίνας.

Αυτοί που έκλεψαν όμως την παράσταση ήταν οι γονείς του. Το ζευγάρι που πλέον ζει μόνιμα στην Κύπρο, είχε συνοδεύσει το γιο του. Ο ενθουσιασμός του πατέρα ήταν τέτοιος, που πανηγύριζε τόσο δυνατά, που δεν άφηνε τη γυναίκα του να παρακολουθήσει την κριτική των coaches.

Οι παρατηρήσεις της ήταν όλα τα λεφτά…

 

Από την Αυστραλία και τον Ρίκι Μάρτιν, στην Αθήνα και τον Αντώνη Ρέμο, η Κάλλια Γελαγώτη. Η νεαρή κοπέλα συμμετείχε στο περσινό αυστραλιανό Voice, στην ομάδα του Ρίκι Μάρτιν και χθες ερμηνεύοντας το «Θα ‘ρθω να σε δω» της Νατάσας Θεοδωρίδου, κέρδισε μία θέση στο ελληνικό και συγκεκριμένα στην ομάδα του Αντώνη.

Μοναδική ήταν η ερμηνεία του Ευάγγελου Ζούλα, από την Πάτρα. Ο 40χρονος που τραγουδά 30 χρόνια, ερμήνευσε το «Πάτωμα» της Τάνιας Τσανακλίδου κι έκανε και τους τέσσερις coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους, χαρίζοντάς του την ελπίδα ότι θα κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του.

 «Αν δεν πάταγα το κουμπί θα ντρεπόμουν για πολύ καιρό» είπε ο Μιχάλης Stavento, ενώ ο Ευάγγελος δήλωσε κατασταλαγμένος από πριν και διάλεξε Δέσποινα Βανδή.

Η 19χρονη Κατερίνα Καμπανέλλη «πήρε το αίμα της πίσω». Πέρυσι δεν είχε γυρίσει καμία από τις τέσσερις καρέκλες και φέτος τους «έβγαλε το αίμα» μέχρι να διαλέξει με ποιον θα πάει.