X

Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στου Γκύζη

Στο διαμέρισμα φέρεται να έμενε η 26χρονη σύντροφος του προφυλακισμένου Γεράσιμου Τσάκαλου. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς.

Ant1news

Έρευνες σε διαμέρισμα στου Γκύζη πραγματοποιεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά την σύλληψη της 22χρονης Αγγελικής Σπυροπούλου, της 60χρονης μητέρας των αδελφών Τσάκαλου και της 26χρονης συντρόφου του Γεράσιμου Τσάκαλου.

Αυτή την ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κάνουν «φύλλο και φτερό» το διαμέρισμα στην τετραώροφη πολυκατοικία στου Γκύζη, στην οδό Νικηφόρου Λύτρα 34 με την περιοχή να έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς.



Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα φέρεται να έμενε η 26χρονη σύντροφος του προφυλακισμένου Γεράσιμου Τσάκαλου, ηγετικού στελέχους της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, η οποία συνελήφθη μαζί με την 60χρονη μητέρα των αδελφών Τσάκαλου για υπόθαλψη της 22χρονης Αγγελικής Σπυροπούλου.

Η 22χρονη Αγγελίκη, η οποία θεωρείται συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού και αναζητείται από τις αρχές περίπου δύο μήνες, συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Σαλαμίνα και φέρεται να έμενε στο σπίτι της μητέρας των αδελφών Τσάκαλου που βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».