X

Τσάκαλος στον ΑΝΤ1: Ξεκινάω απεργία πείνας μέχρι τέλους

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, προανήγγειλε απεργία πείνας μέχρι εσχάτων για τις συλλήψεις των συγγενών του.

Ant1news

Η μεγάλη επιτυχία τη Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας με τη σύλληψη της καταζητούμενης συνεργού του Χριστόδουλου Ξηρού, Αγγελικής, στα Περιστέρια της Σαλαμίνας, είχε ως επακόλουθο και τη σύλληψη της μητέρας των έγκλειστων στις φυλακές αδερφών Τσάκαλου, στο σπίτι της οποίας κρυβόταν.

Μαζί τους οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα και η σύζυγος του Γεράσιμου Τσάκαλου, αντιμετωπίζοντας τις ίδιες κατηγορίες με την πεθερά της. Μέσα από τις φυλακές όπου κρατείται ο Χρήστος Τσάκαλος, προανήγγειλε ότι μαζί με τον αδερφό του θα κατέβουν σε απεργία πείνας μέχρι εσχάτων, διαμαρτυρόμενοι για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η Αντιτρομοκρατική, η οποία όπως υποστηρίζει διώκει άδικα τους συγγενείς τους χωρίς να έχουν καμία ανάμειξη με τους «Πυρήνες της Φωτιάς», μέλη των οποίων είναι και τα 2 αδέρφια.

Ο Χρήστος Τσάκαλος προειδοποίησε ότι δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια να παρακολουθούν τις μεθοδεύσεις της Αντιτρομοκρατικής και τόνισε πως η απεργία πείνας είναι το πρώτο βήμα στις αντιδράσεις τους.