X

Συμβόλαιο με τη Heaven Music υπέγραψε ο Νίκος Βέρτης

Εντάχθηκε και επίσημα τη Δευτέρα στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρείας του Ομίλου ΑΝΤ1, τη Heaven Μusic.

Ant1news



Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Βέρτη, έναν εκ των κορυφαίων ερμηνευτών της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, ανακοίνωσε σήμερα η Heaven Music.

O Νίκος Βέρτης και ο Γενικός Διευθυντής της Heaven Music, Σπύρος Σταμούλης, επισφράγισαν τη συνεργασία τους το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία της εταιρείας, σε ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα.

«Πιστεύω στα νέα ξεκινήματα, οι αλλαγές μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι. Στη Heaven συναντώ μια νέα ομάδα που διψάει να προσφέρει καλή μουσική στον κόσμο. Ποτέ δε στήριξα την καριέρα μου με στόχο να κάνω αποκλειστικά και μόνο επιτυχίες αλλά κυρίως για να προσφέρω μουσική που θα αντέξει στο χρόνο, να αγγίξει και να αγαπηθεί από τον κόσμο, γιατί στο τέλος αποδεικνύεται ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία», δήλωσε ο Νίκος Βέρτης, μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

Από πλευράς του, ο Σπύρος Σταμούλης ανέφερε: «Με τον Νίκο μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για τη μουσική. Από τις πρώτες μας συζητήσεις διαπιστώσαμε πως είμαστε συμβατές προσωπικότητες. Η μουσική είναι η αρχή και το τέλος των πάντων και από τη στιγμή που πιστεύουμε και οι δύο το ίδιο, μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Η Heaven Music είναι μέρος του μεγαλύτερου Media Ομίλου στα Νοτιοανατολικά Βαλκάνια και θέλει να συνεργάζεται με τους καλύτερους. Ο Νίκος Βέρτης ανήκει στους καλύτερους και δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να βρίσκεται κάπου αλλού εκτός από εδώ. Τα υπόλοιπα, θα  αφήσουμε να τα πουν τα τραγούδια που έρχονται».

Η δισκογραφική εταιρεία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Heaven Music και ο Νίκος Βέρτης ξεκινούν μια κοινή διαδρομή δημιουργώντας τα θεμέλια για μια δημιουργική, δυναμική και απόλυτα επιτυχημένη συνέχεια.

Ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος μόλις ολοκλήρωσε τις live εμφανίσεις του στην Αθήνα, αναχωρεί αυτές τις ημέρες για μια σειρά sold out συναυλιών σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία, ενώ πολύ σύντομα θα απολαύσουμε ολοκαίνουργια τραγούδια του, με την υπογραφή της Heaven!