X

Ο Τύπος της Τρίτης

Οι συνεχείς συσκέψεις του οικονομικού επιτελείου, η υποχώρηση της Τουρκίας στο Αιγαίο και η σύλληψη της 22χρονης Αγγελικής, συνεργού του Ξηρού μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι συνεχείς συσκέψεις στο ΥΠΟΙΚ για την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών, η απόσυρση της τουρκικής ΝΟΤΑΜ μετά τη σφοδρή αντίδραση της Αθήνας, καθώς και η σύλληψη της Αγγελικής κατηγορούμενη ως συνεργός του Χρ. Ξηρού είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Έμπρακτη αλληλεγγύη σε 500.000 φτωχούς – ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ----ΑΙΓΑΙΟ – Τουρκική υποχώρηση μετά τα διεθνή διαβήματα της κυβέρνησης----Νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ο Τάσος Κορωνάκης – ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ Η Π.Γ. ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ----ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ – Κυβερνητική εγρήγορση για 7,1 δις ευρώ----Δεν εξετάζεται έκτακτη εισφορά----Επανήλθαν οι Συλλογικές Συμβάσεις στη ΔΕΗ – ΜΕ ΤΡΙΕΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ----ΚΟΣΜΟΣ – Πρωτογενές πλεόνασμα… δισεκατομμυριούχων----Δολοφονία άστεγου από αστυνομικούς στις ΗΠΑ----Ύστατο «χαίρε» στον Σταύρο Κωνσταντακόπουλο.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σύγχυση γύρω από τους φόρους – Συσκέψεις του οικονομικού επιτελείου για κοστολογημένες προτάσεις στο Eurogroup----Από τον Κορυδαλλό στις συλλήψεις στη Σαλαμίνα----Αναζητείται λύση μέσω Ταμείων και επιδοτήσεων – Για την πληρωμή του ΔΝΤ----Σενάρια για νέο δάνειο – Ύψους 30-50 δις ευρώ----Συνεχίζεται ο « εμφύλιος» στο Παιδείας – Μεταξύ Μπαλτά-Κουράκη----Έρευνα προς κατεύθυνση για τη δολοφονία Νεμτσόφ----Η Άγκυρα αναγκάστηκε σε ακύρωση της ΝΟΤΑΜ – Πιέστηκε από το ΝΑΤΟ----Ασάφειες στο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης – ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Επικίνδυνα παιχνίδια στο Αιγαίο εντός ΝΑΤΟικού πλαισίου – Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ----ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Η κυβέρνηση να φέρει τη συμφωνία για τη συ ζήτηση και ψήφιση στη Βουλή----ΠΑΜΕ-ΠΑΣΕΒΕ-ΠΑΣΥ-ΟΓΕ-ΜΑΣ – Κοινή ανακοίνωση για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας----ΣΕΒ – Αδιάλλακτος με τις πλάτες της κυβέρνησης.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Νέα ΒΟΜΒΑ για το Μνημόνιο – Στοιχεία-σοκ σε βιβλίο διακεκριμένων οικονομολόγων που μελέτησαν το θέμα – Τα πέντε κόλπα με τα οποία διογκώθηκε το έλλειμμα του 2009----Για τρίτο δάνειο 30-50 δις ευρώ μιλάει ο Ισπανός υπ. Οικονομίας----Ο… Γιάνης (ο Φλου) σε νέες περιπέτειες----Γ. ΧΑΡΒΑΛΙΑΣ – ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ----ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Ο εξάδελφος του Τσίπρα σύμβουλος του Κοτζιά----ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ----Η Τουρκία πήρε πίσω (τελικά) την πρόκληση----ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΖΕΙ----ΧΑΣΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΙ----Ο χώρος που μεγάλωσε ο Ναζωραίος----Το Internet ως… ηρωίνη----Οι ιώσεις που θα ταλαιπωρήσουν χιλιάδες μέχρι το τέλος του μήνα.

ΕΘΝΟΣ: ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ενοικίου σε 30.000 νοικοκυριά – ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ----ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ – Μεταγγίσεις ρευστότητας από Ταμεία και αγροτικές επιδοτήσεις----ΑΝΑΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗ ΝΟΤΑΜ – Τα μάζεψαν οι Τούρκοι στο Αιγαίο-----Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ – 32.433 πεντάμηνες συμβάσεις σε 324 δήμους τον Μάρτιο- +1.251 προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους για το καλοκαίρι----Οι κωδικοί που οδήγησαν την ΕΛ.ΑΣ. στην Αγγελική – ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΟ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ----ΠΡΟΣΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΡΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ‘ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ’ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-TOURS----ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ – Η πολιτεία συμφωνεί με τα μέτρα των ομάδων.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ – ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΠΟΣΩΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ – ΓΚΙΚΑΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ: ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ – ΚΟΝΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-EFST – ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΣΤΙΣ 25/1 ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ----ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΞΗΡΟΥ – Μεταξύ συγγενών και φίλων συνελήφθη η Αγγελική----ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ – Με συγκεκριμένες προτάσεις στo Eurogroup----ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ – Αντισταθμιστικά οφέλη ζητάει ο ΣΕΒ----ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ – Ποιοι αναλαμβάνουν τα κρίσιμα πόστα----ART/MΟΝΙ ΟΒΑΝΤΙΑ – «Ευρωπαίοι, κάντε ότι και οι Έλληνες»----ΣΠΟΡ – Η μεγάλη κόντρα των «αιωνίων».

ΤΑ ΝΕΑ: Κλειδώνουν τους χαμηλούς μισθούς – ΚΥΜΑ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ----ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ «ΙΑΣΟΝΑΣ»----Οι ΠΑΕ κάνουν επίδειξη καλής διαγωγής----ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ – ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΤΖΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ.

ESPRESSO: «ΔΡΑΚΟΣ» με βανάκι γκαρσονιέρα – Έμπαινε σε chat ως ανήλικος για να γνωρίζει ανυποψίαστα για τις ορέξεις του πιτσιρίκια – Συνελήφθη στο Περιστέρι τη στιγμή που επιχειρούσε να βάλει στο αυτοκίνητο 13χρονο αγοράκι----ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΕΧΤΑ – ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ----ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ 14ΧΡΟΝΟ ΕΘΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ----Ακρίτα: «Ψάξτε τον ρόλο του βουλευτή πίσω από τον χαμένο σπουδαστή»----Η Πόντια «Βίκινγκ» στη Eurovision----Η Μαριάννα Κιμούλη στο πλευρό το Χόπκινς----ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΝ! ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩ.