X

Νέες έρευνες στην Γαλακτοκομική Σχολή – Κανένα ίχνος του Βαγγέλη

Πολύωρη εξονυχιστιική έρευνα στις τάφρους πέριξ της Σχολής και της Εστίας, όπου διέμενε ο φοιτητής. Τι ζητούν με ερώτηση τους δύο Κρητικοί βουλευτές.

Ant1news

Δεκάδες άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων «χτένισαν» και σήμερα την περιοχή γύρω από την Γαλακτοκομική Σχολή αναζητώντας και κάποιο ίχνος του αγνοούμενου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Παράλληλα κινήθηκε εκ νέου η ΕΜΑΚ, όπου με την ειδική βάρκα, ερεύνησε την παραλίμνια περιοχή μέχρι και τον Κατσικά.

Οι αστυνομικοί για περισσότερες από οκτώ ώρες, ερεύνησαν εξονυχιστικά μεγάλες τάφρους που βρίσκονται κοντά στη Σχολή καθώς τώρα η στάθμη των νερών έχει πέσει αισθητά. Παράλληλα εξέτασαν και πάλι σημεία που δύσκολα μπορούν να προσεγγιστούν...

Ωστόσο, και από αυτή την έρευνα δεν προέκυψε κανένα νέο στοιχείο.

Εν τω μεταξύ, μετά τον σάλο που ξέσπασε απο επιστολή της Έλενας Ακρίτα στον Γιάννη Πανούση, για εμπλοκή στην όλη υπόθεση βουλευτή απο την Κρήτη, δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Μεγαλόνησο, ζήτησαν, με ερώτηση τους στην Βουλή να κατονομαστεί το όνομα του περι ου ο λόγος πολιτικού.

Είκοσι πέντε μέρες μετά την εξαφάνιση του νεαρού σπουδαστή από το Ρέθυμνο κι όλα παραμένουν στο σκοτάδι.

Η έρευνα από τριμελή επιτροπή του ΕΛΓΟ «Δήμητρα» έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να κατατεθεί το πόρισμα μέσα στις επόμενες ημέρες. Από κει θα προκύψει εάν και σε ποιο βαθμό υπάρχουν ευθύνες για πιθανά κρούσματα βίας και εκφοβισμού.

Το κλίμα στη Γαλακτοκομική Σχολή και μεταξύ των υπολοίπων σπουδαστών, σύμφωνα με το epiruspost.gr, είναι ιδιαίτερα βαρύ, κυρίως από το πλήθος σχολίων που γίνεται σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με πολλά απ' αυτά να αγγίζουν τα όρια της ακρότητας.

Η αγωνία για την τύχη του 20χρονου Βαγγέλη κάθε μέρα που περνάει γίνεται μεγαλύτερη ενώ η υπόθεση εξακολουθεί να προβάλλεται από το σύνολο των μέσων ενημέρωσης της χώρας.

Η έρευνα δεν πρόκειται να σταματήσει, τονίζουν αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, ωσότου διαλευκανθεί η υπόθεση.