X

Είδε την αγαπημένη του ομάδα και μετά έκανε ευθανασία (Βίντεο)

Συγκλονίζει η ιστορία του Λορένσο Σούνμπερτ, ο οποίος ανέβαλε για λίγες ώρες την ευθανασία προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά για τελευταία φορά έναν αγώνα της Μπριζ.

Ant1news

Ρίγη συγκίνησης έχει προκαλέσει στο Βέλγιο, αλλά και σε ολόκληρο το κόσμο, η τελευταία επιθυμία του Λορένσο Σούνμπερτ.

Μετά από 20 χρόνια «άνισης» μάχης με τον καρκίνο και 38 χειρουργικές επεμβάσεις η κατάσταση του 41χρονου το τελευταίο διάστημα επιδεινώθηκε ραγδαία και χάθηκαν οι ελπίδες.

Έτσι για να μην ταλαιπωρείται, αλλά και να μην ταλαιπωρεί τα αγαπημένα του πρόσωπα αποφάσισε να προχωρήσει σε ευθανασία, την οποία όμως ανέλαβε για μερικές ώρες, ώστε να προλάβει να παρακολουθήσει από κοντά για τελευταία φορά την αγαπημένη του ομάδα, την Κλαμπ Μπρίζ.  

Συνοδευόμενος από τη σύζυγο και την 7χρονη κορούλα του, ο Λορένσο Σούνμπερτ περπάτησε στον αγωνιστικό χώρο του "Γιαν Μπρέιντελ" πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης με την Μουσκρόν και αποθεώθηκε από τους περίπου 20.000 θεατές, ενώ σηκώθηκε και ένα πανό που έγραφε "You'll never walk alone, Lorre".

Ο ίδιος τόνισε πως ήθελε να δει ένα ματς ποδοσφαίρου προτού κλείσει οριστικά τα μάτια του. Θα πέθαινε ήσυχος και θα πανηγύριζε πλέον από ψηλά για τη Μπριζ. Η ευθανασία έγινε την Δευτέρα (2/3).