X

Το T-shirt του Βαρουφάκη που έγινε viral!

Varoufakis World Tour 2015: Το  πρόγραμμα της... παγκόσμιας περιοδείας του Γιάνη Βαρουφάκη κάνει θραύση στο διαδίκτυο.

Ant1news

Θραύση κάνει στο διαδίκτυο ένα μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι, που αντί σχεδίου έχει το πρόγραμμα της «παγκόσμιας περιοδείας» του Γιάνη Βαρουφάκη στα μέσα ενημέρωσης.

Υπό τον τίτλο Varoufakis World Tour 2015 στο μπλουζάκι σχολιάζονται με εξαιρετικά σκωπτικό και χιουμοριστικό τρόπο οι δεκάδες συνεντεύξεις και η πυκνή τηλεοπτική παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη. 

Από το CNN ως την Αννίτα Πάνια, πρωί, μεσημέρι, βράδυ…  Ένα ευφάνταστο πρόγραμμα εμφανίσεων που προκαλεί γέλιο.

Μάλιστα, κάποιοι που λένε ότι έχουν μετρήσει τις συνεντεύξεις του υπουργού Οικονομικών τον τελευταίο μήνα υποστηρίζουν πως ξεπερνούν τις 100!

Εν τω μεταξύ, φωτιές ανάβει για μία ακόμη φορά η γερμανική εφημερίδα Bild με δημοσίευμά της για τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, με τον απαξιωτικό τίτλο «Φίμωτρο για τον άξεστο υπουργό Οικονομικών της Αθήνας - Επειδή συνεχώς προκαλεί φασαρία». Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, ο κ.Βαρουφάκης εδώ και εβδομάδες εμφανίζεται μιλώντας για τις δεσμεύσεις της Ελλάδας για μεταρρυθμίσεις: τώρα πλέον θα περιορίσει τις εμφανίσεις του.Και επισημαίνει: «Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσωπικά παρενέβη για να βάλει "φίμωτρο" και να δίνει λιγότερες συνεντεύξεις».

Στο ίδιο μήκος κύματος και το δημοσίευμα της Die Welt όπου αναφέρει ότι «ο κ. Βαρουφάκης θα πρέπει να σταματήσει να δίνει διαρκώς συνεντεύξεις, παίζοντας το ρόλο του επιστάτη των ευρωπαίων εταίρων. Αντ' αυτού πρέπει να παρουσιάσει αυτά για τα οποία είναι υπεύθυνος: αριθμούς, γεγονότα, μεταρρυθμιστικές προτάσεις. «Ο Βαρουφάκης πρέπει να παρουσιάσει έργο», σημειώνει σε άρθρο γνώμης η Die Welt, σχολιάζοντας ότι ο έλληνας υπουργός Οικονομικών «αρέσκεται στην αντιπαράθεση και μιλάει πολύ –μεταξύ άλλων και επειδή πιστεύει ότι γνωρίζει πολλά πράγματα καλύτερα».