X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές, το μεταναστευτικό και οι αποκαλύψεις-σοκ για τον 40χρονο «δράκο» του Περιστερίου μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η έκτακτη ρύθμιση με ισχυρά κίνητρα για εφάπαξ αποπληρωμή χρεών, ο «πόλεμος» ανακοινώσεων για τη μεταναστευτική πολιτική, καθώς και η προφυλάκιση του 40χρονου παιδόφιλου είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Μάχη σε όλα τα μέτωπα – ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ----ΝΑΝΤΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ: Διαγραφή όλων των προσαυξήσεων για πληρωμή της οφειλής μέσα στον Μάρτιο----ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Μαχαίρι» στα προνόμια, κανόνες λειτουργίας----ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟ – Όλοι εναντίον όλων στη ΝΔ----ΔΕΗ – Παραίτηση Ζερβού μετά τη δίωξη----ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ – Πρωτάθλημα χωρίς θεατές----ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – Ανακλήθηκε η παράτυπη διαταγή – 180% περισσότεροι το 2014 στη Μεσόγειο----ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ – Έτοιμος να επιστρέψει στις ΗΠΑ για να δικαστεί.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μετέωρο το μεταναστευτικό – Ασαφής η τύχη των εγκλείστων και η λειτουργία των κέντρων κράτησης----Δεκάδες Ουκρανοί ανθρακωρύχοι θάφτηκαν σε βάθος χιλίων μέτρων----Κίνδυνος εξόδου από την PISA----Παρέμενε ασύλληπτος ο παιδόφιλος από ολιγωρία – Τελικά προφυλακίστηκε----Αεροσκάφος της Turkish Airlines προσγειώθηκε σε χωράφι----Τσίπρας και Σαμαράς στο ίδιο τραπέζι – Γεύμα με Παπούλια, Παυλόπουλο, Μολυβιάτη----Χρήμα των Ταμείων για κάλυψη εντόκων----Βαλαβάνη: Ρύθμιση-εξπρές για οφειλές στην εφορία-----ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ – Θέμα ακυρότητας νόμων λόγω απουσίας προφυλακισμένων ΧΑ----ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΝΤΟΝΗ – «Κεκλεισμένων των θυρών» οι αγώνες πρωταθλήματος.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ο λαός να διεκδικήσει όσα έχασε και όλα όσα δικαιούται ----ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΚΟΜΙΣΙΟΝ-ΔΝΤ-ΕΚΤ – Δεδομένες οι αντιλαϊκές δεσμεύσεις συνεχίζονται τα παζάρια----ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – Συγκέντρωση για τους ανέργους στις 19 Μάρτη----ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – Επικίνδυνα παιχνίδια στο φόντο της αντιμεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΣΕΙΣΜΟΣ! ΛΑΘΡΑΙΟΙ και μοιραίοι – Ρίχτερ από το έγγραφο-σοκ (που έχει ψηφιστεί το 2011 επί Παπουτσή) – Αν εφαρμοζόταν, θα τίναζε στον αέρα την Ελλάδα – Ο (σαμαρικός) στρατηγός με άκρες παντού που άναψε το φιτίλι----Προς την παρέα της Συγγρού: Φύγετε τώρα και πείτε συγγνώμη – «Παραδώστε τα κλειδιά εκεί που πρέπει»----ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ (Παναγιωτόπουλος)----Σήμερα η πιο κρίσιμη ώρα για τη ΝΔ----Ι. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ – Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ----ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΙΚΑ----Έξωση από τη Βουλή σε Σημίτη και Παπανδρέου----Καμαρώστε τον! Προφυλακίστηκε ο 40χρονος δράκος ανήλικων αγοριών που συνελήφθη στο Περιστέρι----ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΖΕΡΒΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ----Χωρίς θεατές η Super League, με λαοθάλασσα την Τετάρτη η ΑΕΚ στο Κύπελλο.

ΕΘΝΟΣ: ΔΩΣΤΕ & ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ πρόστιμα στην Εφορία – ΙΣΧΥΡΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Μ ΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ----150.000 διασώζονται από τις ανατροπές στο Ασφαλιστικό----ΔΕΗ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΖΕΡΒΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΑ GOLDEN BOYS----ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΩΝ… ΠΡΟΕΔΡΩΝ – Στο μενού το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών----ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ – Οι διαταγές, ο στρατηγός και οι συσκέψεις----ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΣΟΚ – ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΗΛΙΚΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ----ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΒΑΓΓΕΛΗ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ----ΜΑΤΣ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ – ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ρυθμίσεις «όσο όσο» για να μαζέψουν έσοδα – ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ----Με εντολή… Τασίας η διαταγή απελευθέρωσης των μεταναστών – ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΣΗ ΣΤΑ… ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ----«ΞΗΛΩΝΟΥΝ» ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΑΜΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ – ΣΕ ΟΑΕΕ, ΕΤΕΑ, ΕΤΑΑ, ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ----ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΖΕΡΒΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ – ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ----«Κόκκινη κάρτα» στους φιλάθλους από Κοντονή – ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ----ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ – ΜΕ… ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΣΑ ΣΤΗ EUROVISION.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ:  Έχει η Ζωή γυρίσματα – Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ – ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ Χ.Α.----ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ GREENPEACE – Το λόμπι των ελεγχόμενων καθορίζει τι είναι ρύπανση----ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ – Ο Σαμαράς «πίσω» από το έγγραφο για τους μετανάστες----ΧΡ. ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ «ΕΦ.ΣΥΝ.» - «ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ» ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ----ΔΕΗ/ΑΡΘΟΥΡΟΣ ΖΕΡΒΟΣ – Παραιτήθηκε και δικάζεται ο πρόεδρος----ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΓΕΥΜΑ – Η πρώτη συνάντηση Τσίπρα-Σαμαρά----ΣΥΡΙΑ – Έπεσε πολεμώντας κατά των εξτρεμιστών----ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Στα χέρια του Γιώργου Αρβανίτη.

ΤΑ ΝΕΑ: Ραντεβού στην Αθήνα – ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ – ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΠΑΦΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΩΣ «ΤΡΟΪΚΑ» ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ----ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ – ΠΟΡΤΕΣ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΕΣ----Ο στρατηγός, οι συνοριοφύλακες και ο νυχτερινός πόλεμος – ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ----ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΚΥΡΕΣ ΟΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ----ΔΕΗ – Παραιτήθηκε ο Ζερβός μετά τη δίωξη για κακούργημα----ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ – Η νικήτρια του “Voice” στο ελληνικό πανηγύρι της Γιουροβίζιον.

ESPRESSO: Η ΑΝΝΑ ξύνει πληγές ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΝΤΑΛΑΡΑ – «Μαλλιοτραβήγματα» για όσα είπε η απόλυτη σταρ σε δηλώσεις της----ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ – Προφυλακίστηκε ο «δράκος»----Χρ. Μαρκογιαννάκης: «Γιατί με έμπλεξαν;»----Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΧΡΟΥΣΑΛΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΓΟΡΙ! Ο ΠΑΤΙΣΤΑΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΙΑΔΟΧΟ----Νεκρός ο Έλληνας που πολεμούσε τους τζιχαντιστές----ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΟΛΑ Η «ΧΡΥΣΗ» ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ----ΣΟΚ – Έφυγε στα 42 του ο “Mr video clip”.