X

Βίσση-Νταλάρα: Και η κόντρα καλά… κρατεί!

Σε «πόλεμο» δηλώσεων δίχως τέλος εξελίσσεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Άννα Βίσση και την οικογένεια Νταλάρα.

Ant1news

Μία κόντρα άνευ προηγουμένου έχει ξεσπάσει στην ελληνική showbiz με «πρωταγωνιστές» την Άννα Βίσση και την οικογένεια Νταλάρα.

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η δημοφιλής τραγουδίστρια Άννα Βίσση, η οποία απάντησε στο αιχμηρό κείμενο που δημοσίευσε η αδερφή της Άννας Νταλάρα, Πέπη Ραγκούση.

Μεταξύ άλλων στο κείμενο της αναφέρεται: «Τώρα την ενοχλούν τα λουλούδια, την κάνουν, λέει, να αισθάνεται στριπτιζέζ. Όταν τραγουδούσε ημίγυμνη, τα λουλούδια ήταν ωραία;».

Η τραγουδίστρια κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο απόσπασμα και δήλωσε στο περιοδικό: «Γελάω πάρα πολύ. Ειδικά όταν όσοι τα γράφουν δεν θα μπορούσαν ποτέ να ντυθούν έτσι».

Χαρακτηριστικό της κόντρας που έχει ξεσπάσει είναι η αποκάλυψη που έκανε στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινό» ο Άρης Καβατζίκης. Ο δημοσιογράφος είπε πως Άννα Βίσση και Άννα Νταλάρα βρέθηκαν σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης και όταν η μία από τις δύο γυναίκες αντιλήφθηκε την παρουσία της άλλης στον χώρο του θεάτρου σχολίασε στην παρέα της: «Δεν πιστεύω να κάθομαι δίπλα της;».

Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Άννα Βίσση για τον Γιώργο Νταλάρα σε πρόσφατη συνέντευξη της, με τον οποίο διατηρούσε σχέση πολλά χρόνια πριν.

Έπειτα από αυτή την συνέντευξη η οικογένειά Νταλάρα έσπευσε να δώσει την δική της απάντηση στην τραγουδίστρια με ένα αιχμηρό κείμενο που δημοσίευσε η Πέπη Ραγκούση.