X

Bitcoinz USA προς Βαρουφάκη: Yιοθετήστε το Bitcoin για ανάπτυξη

Πρόταση προς τον Γιάνη Βαρουφάκη από τον πρόεδρο της Bitcoinz USA.

Ant1news



Με επιστολή του προς τον Γιάνη Βαρουφάκη ο πρόεδρος της Bitcoinz USA προτείνει στον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών να εξετάσει την υιοθέτηση του bitcoin, του ψηφιακού νομίσματος, ως δευτερεύον νόμισμα της Ελλάδας, προκειμένου να τονωθεί η οικονομική ανάπτυξη στη χώρα.

Ο πρόεδρος της Bitcoinz USA, J.W. Walker, εκφράζει την πεποίθησή του ότι η υιοθέτηση ψηφιακών νομισμάτων και ειδικότερα του Bitcoin μπορεί να έχει τεράστια επιτυχία σε χώρες όπως η Ελλάδα και επισημαίνει ότι μεταξύ άλλων ότι μπορεί να ενισχύσει τις πωλήσεις αγαθών και υπηρεσιών και τον τομέα του τουρισμού.

Η επιστολή:

 «Αγαπητέ Υπουργέ Βαρουφάκη

Είναι χαρά μου να σας γράψω σήμερα προκειμένου να σας ενθαρρύνω να εξετάσετε το ενδεχόμενο της υιοθέτησης του Bitcoin ως ένα μηχανισμό για την τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης στη χώρα σας. Είναι πεποίθησή μας στην Bitcoinz USA ότι η υιοθέτηση ψηφιακών νομισμάτων και ειδικότερα του Bitcoin μπορεί να έχει τεράστια επιτυχία σε χώρες όπως η Ελλάδα.

Επιπλέον, το Bitcoin ως δευτερεύον νόμισμα μπορεί εύκολα να ενθαρρύνει την αγορά και την πώληση αγαθών και υπηρεσιών στο εξωτερικό, να διατηρήσει την ανάπτυξη των ταξιδίων και του τουρισμού και την οικονομική ανάπτυξη ως δευτερεύον νόμισμα. Η αναβάθμιση του εξοπλισμού που απαιτείται για τις πληρωμές σε Bitcoin είναι ένα μικρό κόστος στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων.

Κατά τον τελευταίο χρόνο, ο αριθμός των εμπόρων που αποδέχονται το Bitcoin ως πληρωμή για αγαθά και υπηρεσίες έχει αυξηθεί με επιθετικό ρυθμό σε όλο τον κόσμο. Το κίνημα υιοθέτησης του Bitcoin δεν δείχνει κανένα σημάδι επιβράδυνσης. Επιπλέον, γνωρίζουμε επίσης ότι τα πρόσφατα ζητήματα ασφάλειας που περιστρέφονται γύρω από ορισμένες ανταλλαγές με Bitcoin έχουν ρίξει αρνητική σκιά γύρω απ' το Bitcoin και τα άλλα ψηφιακά νομίσματα.

Ωστόσο, συμπερασματικά όλα αυτά αλλάζουν τώρα. Τον τελευταίο χρόνο η Bitcoinz USA έχει κάνει μεγάλα βήματα για να βοηθήσει τους ανθρώπους να προστατεύσουν τα Bitcoin τους, με το “Vault 51”, έναν ασφαλή offline αποθηκευτικό χώρο για Bitcoin. Η Bitcoinz USA μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα στην υιοθέτηση, τη συσσώρευση και την προστασία του Bitcoin μόλις η Ελλάδα θα είναι έτοιμη γι αυτό.

J.W. Walker».