X

Γονείς 17χρονης: Περιμένουμε ένα θαύμα

Στην εντατική νοσοκομείου της Ρώμης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η μαθήτρια που έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου, λίγες ώρες πριν επιστρέψει στην Ημαθία από σχολική εκδρομή.

Ant1news

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 17χρονη μαθήτρια που έπεσε από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου του ξενοδοχείου όπου διέμενε με τους συμμαθητές της, πραγματοποιώντας σχολική εκδρομή.

Οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας είχαν επιστρέψει από βόλτα στο ξενοδοχείο, όπου πήραν το γεύμα τους. Μετά από το γεύμα, ανέβηκαν στα δωμάτιά τους για να μαζέψουν τα πράγματά τους, αφού την Πέμπτη αναχωρούσαν από την Ρώμη.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα μαρτυρίες των συμμαθητών της, είχε έναν ελαφρύ πονοκέφαλο, ενώ όπως όλοι σημειώνουν, δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Βγήκε στο μπαλκόνι και κάτω από συνθήκες που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί, έπεσε στο κενό.

Ο δήμαρχος της Αλεξάνδρειας  είχε επικοινωνία με τους γονείς της μαθήτριας, που έσπευσαν στην Ρώμη από το βράδυ της Τετάρτης, οπότε και πληροφορήθηκαν για την κατάστασή της, την οποία μετάφερε στο Πρωινό ΑΝΤ1. Η 17χρονη φέρει κρανοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

Νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ όπως είπαν οι γονείς της στον κ.Γκυρίνη, «περιμένουν ένα θαύμα».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, κ.Χατζημιχαήλ ,στο Πρωινό ΑΝΤ1, που είχε επικοινωνία με τους συμμαθητές της άτυχης μαθήτριας οι οποίοι έχουν επιστρέψει, «πρόκειται για ατύχημα».

Τα αίτια της πτώσης της δεν έχουν διευκρινιστεί, ενώ οι έρευνες των ιταλικών αρχών θα δώσουν απαντήσεις σε αυτά.

Το Υπουργείο Παιδείας εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στους γονείς της κοπέλας.