X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Οι χθεσινές αποφάσεις της ΕΚΤ, η συνεδρίαση της Κ.Ο. της Ν.Δ. και το «μπλόκο» του ΣτΕ στην επένδυση Αστέρα μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Ο αποκλεισμός των ελληνικών ομολόγων από το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, οι εξελίξεις στη Ν.Δ., καθώς και το «φρένο» του ΣτΕ στην ανάπλαση του Αστέρα Βουλιαγμένης είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Σπρώχνουν στην έξοδο τον Σαμαρά - ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΙ----ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΟΥΛΗΣΗ… Πάρτι φοροδιαφυγής αποκαλύπτει το ΣΔΟΕ----Μπλόκο του ΣτΕ στην «επένδυση» στον Αστέρα Βουλιαγμένης----ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ – Ο Ντράγκι διατηρεί την πίεση προς την Αθήνα----Γ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: Η συμφωνία στο Eurogroup δεν αντανακλάται πλήρως στις αποφάσεις της ΕΚΤ----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Τσίπρας-Βαρουφάκης στη μάχη μεταρρυθμίσεων----ΝΕΑ ΗΘΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – Εξοικονόμηση 50 εκ. από δραστική μείωση συμβούλων----ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ – Αγώνας δρόμους για να αξιοποιηθούν λιμνάζοντα κοινοτικά κονδύλια----ΣΕΡΒΙΑ – Μνημονιακά «εγκαίνια» με απολύσεις 15.000 δημοσίων υπαλλήλων----ΙΣΠΑΝΙΑ – Στο σφυρί 35.000 σπίτια σε ένα χρόνο.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Τρία «όχι» και ένα «ναι» Ντράγκι – Δυσφορία της Αθήνας για τη μη αύξηση του ορίου των εντόκων – Επιπλέον 500 εκ. στον ELA----Πρόωρες αποστρατείες στην ΕΛ.ΑΣ.----Προετοιμασία για ΜΟΕ με Τουρκία και ΠΓΔΜ – Από το ΥΠΕΞ----Πιέσεις για έκτακτο συνέδριο στη Ν.Δ.----Ανεργία: ανακοπή της αποκλιμάκωσης----Αεροσκάφος της Detta βγήκε από τον διάδρομο στη Νέα Υόρκη----Το ΣτΕ απέρριψε μέρος του σχεδίου επένδυσης στον Αστέρα – ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ----Αποστάσεις Μαξίμου από Κωνσταντοπούλου – ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ Ν.Σ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕ ΓΙΑ «ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΚΕΝΟ» - Εκφοβίζουν το λαό για να αποδεχτεί τη συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής----ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – «Ποσοτική χαλάρωση» σε όφελος των μονοπωλίων----ΑΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ – Συλλαλητήριο φρουτοπαραγωγών----8η ΜΑΡΤΗ – Κορυφώνονται οι πρωτοβουλίες.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΡΙΞΤΕ ΜΕ Δεν φεύγω – Αιφνιδιάστηκε από την αμφισβήτηση ο τέως πρωθυπουργός! Χωρίς αυτοκριτική η ομιλία του – Πρόεδρος δεκαπενταμελούς ο Σαμαράς – Εθνική Συνδιάσκεψη σχεδιάζει η Συγγρού, έκτακτο συνέδριο ζητούν οι πιο πολλοί----ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ – Εν όψει του Eurogroup-φωτιά της Δευτέρας----Διορίσθηκε η Πετρούλα----Καλπάζει η ανεργία (26%), όλο και λιγότεροι παίρνουν το επίδομα----Φοροδιαφυγή εκατομμυρίων από αστρολόγο και άλλους----ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ----ΣΚΗΝΕΣ ΡΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ----Κ Παπαλάκης: «Έζησα τη μαφία της μπάλας»----ΕΞΑΗΜΕΡΗ, ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ----ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ----«Δράκος» με 1.000 πρόσωπα----Φρένο από ΣτΕ στην επένδυση με τις καμπάνες στο Μικρό Καβούρι.

ΕΘΝΟΣ: ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ πληρώνουν τα ‘δώρα’ Χατζηγάκη – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 327 ΕΚΑΤ. ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΑΠΟ 700.000 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ----Διπλό «όχι» για έντοκα & ομόλογα από Ντράγκι – ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ Ο ELA----ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ EUROGROUP – Γενναία έκπτωση για την προπληρωμή του φόρου εισοδήματος του ’15----Μίση, πάθη και συμμαχίες στη ΝΔ – ΠΟΙΟΙ ΑΜΒΙΣΒΗΤΗΣΑΝ & ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑ----Νέες φωτιές στο Μαξίμου ανάβει η Κωνσταντοπούλου – ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΛΤΣΟ ΜΕ ΤΗ Χ.Α.----ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ – Σε εφιάλτη μετατράπηκε η σχολική εκδρομή στη Ρώμη για τη 17χρονη μαθήτρια----ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΠΑΚΙΓΧΑΜ – Το παράπονο του Καρόλου για τον εγγονό του.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κόντρες στη Ν.Δ. για Συνέδριο και επόμενη μέρα – ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ----«Δεν υπάρχουν χρήματα χωρίς αξιολόγηση» - ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΡΑΓΚΙ ΠΟΥ «ΚΟΒΕΙ» ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ----1.278 μετανάστες στους δρόμους της Αθήνας – «ΨΑΛΙΔΙ» ΣΤΗΝ ΥΠ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ----Τραγωδία για τη 17χρονη η εκδρομή στη Ρώμη – ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΟΡΟΦΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ----ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ… ΦΟΛΕΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Το μαρτύριο της σταγόνας – Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΩΝ ΕΝΤΟΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ – ΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ – ΜΑΞΙΜΟΥ: ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ----Επιμένει και κλιμακώνει η πρόεδρος – ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΓΛΕΖΟΥ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ----ΣΤΑ ΔΥΟ Η Ν.Δ. – Ζητούν αποχώρηση του Σαμαρά----Απλήρωτοι ναυτεργάτες – ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΝ----ΑΝΕΡΓΙΑ – Απώλειες 40,5 δις ευρώ----ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ – Καταργούνται με νόμο οι φυλακές τύπου Γ’----ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – Να σταματήσει η τσιμεντοποίηση.

ΤΑ ΝΕΑ: Γυρίζει σελίδα η Ευρώπη ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – 60 ΔΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο ΝΤΡΑΓΚΙ----ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ, ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΗ – Κίτρινα κάρτα του Μαξίμου στη Ζωή----ΧΑΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ – ΣΤΗΝ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟ ΤΗΣ Ν.Δ.----ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Γολγοθάς ο δρόμος για τη Μαδρίτη μετά την ήττα από την Μπάρτσα.

ESPRESSO: ΝΥΧΤΕΣ του «δράκου» - Έντρομοι γονείς απευθύνονται στη Δίωξη για να δουν αν τα παιδιά τους βρίσκονται στη λίστα θυμάτων του κτήνους----Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ (κόρη του πρώην ΠτΔ Χρ. Σαρτζετάκη) ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ----EURO-VOICE-ION Τα παρασκήνια του ελληνικού τελικού----Γκρο πλαν στη ζωή του Μανώλη Τζιράκη----Σοκ στη Ρώμη με Ελληνίδα μαθήτρια----Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ΣΙΣΣΥΣ----Αστρολόγος στα δίχτυα του ΣΔΟΕ----ΑΠΑΤΗ – Έταζαν σε γιατρούς εμφανίσεις σε εκπομπή----ΟΙ 50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ----ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ.