X

Διαψεύδει το Μαξίμου ότι ζητήθηκε έκτακτη συνάντηση με Γιούνκερ

Δεν ζητήθηκε καμιά συνάντηση με τον κ. Γιούνκερ, πριν από το Eurogroup της Δευτέρας, ξεκαθαρίζουν κυβερνητικές πηγές.

Ant1news

Διαψεύδει το Μέγαρο Μαξίμου δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο ο Πρωθυπουργός σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κομισιόν ζήτησε άμεσα έκτακτη συνάντηση για σήμερα, Παρασκευή, αίτημα που αρνήθηκε ο κ. Γιούνκερ.

Από το Μέγαρο Μαξίμου ξεκαθαρίζεται ότι "δεν ζητήθηκε καμιά συνάντηση με τον κ. Γιούνκερ, πριν από το Eurogroup της Δευτέρας".

"Με τον κ. Γιούνκερ ο Πρωθυπουργός συνομιλεί τακτικά" αναφέρουν κυβερνητικές πηγές και συμπληρώνουν οτι "τελευταία τους επικοινωνία ήταν χθες, Πέμπτη, στη διάρκεια της οποίας συμφώνησαν να συναντηθούν πριν από τη Σύνοδο Κορυφής. Στη συνάντησή τους, που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες, θα συζητήσουν τo πως η Ελλάδα θα αξιοποιήσει ευρωπαϊκά κονδύλια για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την ανεργία».

Το Μέγαρο Μαξίμου πάντως διαψεύδει τις πληροφορίες αυτές, αναφέροντας οτι "τελευταία τους επικοινωνία ήταν χθες, Πέμπτη, στη διάρκεια της οποίας συμφώνησαν να συναντηθούν πριν από τη Σύνοδο Κορυφής".

Ουδέποτε ετέθη θέμα κατεπείγουσας συνάντησης των δυο ανδρών μέσα στο Σαββατοκύριακο, δήλωσε εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.