X

Σε κομβικό σημείο οι έρευνες για την εξαφάνιση του 20χρονου Βαγγέλη

Τη Γαλακτοκομική Σχολή επισκέφθηκε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος συνομίλησε με τον Διευθυντή αλλά και με σπουδαστές.

Ant1news

Στο σκοτάδι παραμένουν οι έρευνες για την εξιχνίαση του θρίλερ με τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και αποκαλύπτεται ότι έπεσε θύμα άγριου bullying από συμφοιτητές του στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Τη Σχολή επισκέφθηκε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης με συνεργάτες του και συνομίλησε με τον Διευθυντή αλλά και με σπουδαστές, σε μία προσπάθεια να βρει κάποιο ίχνος που θα μπορούσε να βοηθήσει τις αρχές να ξετυλίξουν το «κουβάρι» της υπόθεσης.

«Το θεωρώ αδιανόητο ο Βαγγέλης να εξαφανίστηκε ως δια μαγείας. Δε συμβαίνουν αυτά τα πράγματα», δήλωσε ο κ. Τσούκαλης σε δημοσιογράφους, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση πως ίσως ωριμάζουν οι συνθήκες για να ανοίξουν κάποιοι τα στόματά τους.

«Πρέπει να δώσουμε ένα τέλος σε αυτόν τον Γολγοθά της οικογένειας, γιατί το πρόβλημα που σήμερα αντιμετωπίζει η οικογένεια Γιακουμάκη μπορεί αύριο να χτυπήσει τη δική μας την πόρτα», σημείωσε.

Ο έμπειρος ερευνητής τόνισε πως «πρέπει να είμαστε φειδωλοί στις δηλώσεις μας και να αποφεύγουμε τις μεγαλοστομίες», γιατί πολλά έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, χωρίς να μπορούν να αποδειχθούν. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι η έρευνα έχει φθάσει σε «κομβικό σημείο».