X

Όλα όσα έγιναν στο Voice!

Πολύ τραγούδι και ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και σε αυτό το επεισόδιο των blind auditions του Voice.

Ant1news

Απ’όλα είχε και αυτό το Voice. Οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ξεπερνώντας άγχη και φοβίες κάποιοι από αυτούς κατάφεραν και πήραν το «μαγικό εισιτήριο» για την επόμενη φάση του παιχνιδιού, ενώ άλλοι έκαναν απλά την παρθενική τηλεοπτική τους εμφάνιση και στάθηκαν απέναντι στους τέσσερις coaches, βάζοντας έτσι ένα λιθαράκι για την πιθανή καριέρα τους.

Γεμάτο ήταν λοιπόν και αυτό το Voice. Είδαμε έναν παλιό διαγωνιζόμενο να επιστρέφει στο παιχνίδι, είδαμε τον Αντώνη να σηκώνεται από την καρέκλα του για να χορέψει, αλλά υπήρξαν και κάποιες φωνές που ξεχώρισαν είτε στην αρχή, είτε στην τελευταία…νότα τους.

Ο 27χρονος Αλέξανδρος Λαζαρίδης ερμηνεύοντας το Tutti Frutti, όχι απλώς έκανε και τους τέσσερις coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους, αλλά κατάφερε να σηκώσει τον Αντώνη Ρέμο για να χορέψει.

Το τελευταίο όμως δεν έκανε τον Αλέξανδρο να επιλέξει την ομάδα του Αντώνη. Ο 27χρονος διάλεξε την ομάδα του Μιχάλη, αφού όπως είπε, μοιράζονται την ίδια τρέλα!

Ο δάσκαλος φωνητικής της Αρετής Κοσμίδου ήταν ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους. Ο 24χρονος Σταύρος Πηλίχος, ερμηνεύοντας το κομμάτι «Εν λευκώ» έκανε μόνο μία καρέκλα να γυρίσει. «Η φωνή σου είναι καμπάνα, μ’ άρεσε πολύ αυτό που άκουσα, μ’ αρέσει η ενέργεια που εκπέμπεις» του είπε ο Αντώνης Ρέμος και τον πήρε στην ομάδα του, χωρίς «διαμάχες».

Ο Χάρης Μωσαΐδης επέστρεψε στο πλατό του Voice. Όχι, δεν πήγε για να διαγωνιστεί, αλλά για να συνοδεύσει τον 22χρονο αδελφό του.

Ωστόσο, ο νεαρός Αιμίλιος δεν κατάφερε να κάνει καμία από τις καρέκλες να γυρίσουν.

Μία από τις διαγωνιζόμενες κέρδισε την προσοχή του Μιχάλη Κουϊνέλη, ο οποίος γύρισε την καρέκλα του και την έβαλε στην ομάδα του, χωρίς να χρησιμοποιήσει κανένα από τα…μεγάλα μέσα που διαθέτει.

Ο λόγος για την 26χρονη Ιλιάνα Κολλίτση, από την Λευκωσία της οποίας ο παππούς ήταν Υπουργός Εξωτερικών, ενώ η ίδια έκανε τέσσερα χρόνια μαθήματα φωνητικής με την Λία Βίσση.

Η 33χρονη δασκάλα από την Κω, πριν ακόμα μπει στο στούντιο το δήλωσε: «ας γυρίσει κάποιος ακόμα και στην τελευταία νότα» κι έτσι έγινε.

Χάρισε κέφι στους coaches ερμηνεύοντας την «Μπόσα Νόβα του Ησαΐα» όμως δεν έπεισε κανέναν από τους τέσσερις να γυρίσει. Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, της τελευταίας νότας.

Η Μελίνα γύρισε, η Αγγέλα Γερασκλή δεν το πίστευε! Χρειάστηκε να ρωτήσει δύο – τρεις φορές για να συνειδητοποιήσει ότι είναι πλέον μέσα στο παιχνίδι.