X

Η Σάρα Μπόλγκερ φωτογραφίζεται με ζαρτιέρες

«Το ρομπότ που χαστουκίζει» ήταν το ανέκδοτο που θέλησε να μοιραστεί στη διάρκεια της συνέντευξης.

Ant1news

Η 24χρονη Σάρα Μπόλγκερ έκανε μία αισθησιακή φωτογράφιση για το περιοδικό Esquire, προκαλώντας σχόλια θαυμασμού από τους απανταχού θαυμαστές της.

Η Ιρλανδή ηθοποιός, που μετακόμισε στο Λος Άντζελες, για να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ, φωτογραφήθηκε με εσώρουχα και ζαρτιέρες…

«Η αίσθηση του χιούμορ» είναι για την Μπόλγκερ κάτι που εκτιμάει ιδιαίτερα σε έναν άνθρωπο, όπως δήλωσε στο περιοδικό. Μάλιστα στη διάρκεια της συνέντευξης, μοιράστηκε ένα από τα αγαπημένα της, το οποίο δημοσιεύει το Esquire στο σχετικό άρθρο.

Το ανέκδοτο της Σάρα Μπόλγκερ

Ένας πατέρας αγοράζει ένα ρομπότ, το οποίο αναγνωρίζει πότε ψεύδεται κάποιος και τον… χαστουκίζει. Αποφασίζει, λοιπόν, να το δοκιμάσει στον γιο του.

«Τι έκανες σήμερα το απόγευμα;», ρωτάει.

«Τα μαθήματα μου», απαντά ο γιος και το ρομπότ τον χαστουκίζει με δύναμη. «OK, έβλεπα πορνό», παραδέχεται με κοκκινισμένο μάγουλο.

Ο πατέρας δείχνει να εκπλήσσεται και λέει «Τι; Εγώ στην ηλικία σου δεν ήξερα καν τι είναι πορνό»… για να εισπράξει κι εκείνος ένα χαστούκι από το ρομπότ.

Η σύζυγός του κουνάει το κεφάλι της και σχολιάζει: «Είναι σίγουρα γιος σου». Αλλά τότε το ρομπότ γυρνάει προς το μέρος της και τη χαστουκίζει κι εκείνη.