X

Σπάει η «ομερτά» στη Γαλακτοκομική για τον Γιακουμάκη

Όλη η σχολή γνώριζε για το bullying, καθώς δεχόταν επιθέσεις ακόμα και μπροστά σε καθηγητές.

Ant1news

Ολοκληρώθηκε η διοικητική εξέταση από κλιμάκιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, στη Γαλακτοκομική  Σχολή Ιωαννίνων, για την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη και πολλά στόματα «άνοιξαν» σύμφωνα με το πόρισμα που εστάλη στον εισαγγελέα τη περασμένη Δευτέρα.

Μέλη του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού της σχολής, που δεν είχαν μιλήσει μέχρι στιγμής στην αστυνομία φαίνεται να κατέθεσαν πολλά νέα στοιχεία και αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μια εκ των καταθέσεων έχει δώσει πολλά νέα στοιχεία, ρίχνοντας «φως» στις επιθέσεις που δεχόταν ο 20χρονος φοιτητής ακόμα και μπροστά σε καθηγητές και προσωπικό, τόσο στις αίθουσες διδασκαλίας όσο και στην εστία.

Γίνονται αναφορές σε επεισόδια πρωτοφανούς σκληρότητας ανάλογα με αυτά που είχαν καταθέσει και συμφοιτητές του. «Τον κυνηγούσαν μέσα στη σχολή. Μια φορά είχε μπει στην αίθουσα κατακόκκινος. Σφαλιάρες, σπρωξίδια, ύβρεις. Τα πρόσωπα που εμπλέκονται είναι τα ίδια και πολύ συγκεκριμένα. Νέες καταθέσεις μπορεί να μας οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου», αναφέρουν πηγές από τη σχολή, σύμφωνα με δημοσίευμα του "ελεύθερου τύπου"

Στη πόλη των Ιωαννίνων μεταβαίνει εκ νέου σήμερα, ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος έχει διατυπώσει την άποψη, ότι ο νεαρός δεν έφυγε ποτέ από το νομό. Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται κατά μήκος της λίμνης με τη συνδρομή ανδρών της Πυροσβεστικής.