X

Το σημάδι στον καρπό του Βαγγέλη και τα σενάρια αυτοκτονίας

Ο "ρόλος" του μαχαιριού που βρέθηκε δίπλα στην σορό του. Έμοιαζε με το δικό του, λένε οι γονείς. Τι οδηγεί στην εκδοχή της αυτοχειρίας. Τι λένε συγγενείς του και οι ιδιωτικοί ερευνητές.

Ant1news



Τα επίσημα αποτελέσματα της νεκροτομής της σορού του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που εντοπίστηκε το πρωί σε βαλτώδη περιοχή, ανάμεσα στη λίμνη Παμβώτιδα και τη Γαλακτομική Σχολή Ιωαννίνων, από περαστικούς, αναμένεται να λύσουν το μυστήριο για το τραγικό τέλος του άτυχου παιδιού.

Δίπλα από το πτώμα του νεαρού φοιτητή, που ήταν αγνοούμενος σχεδόν 40 ημέρες, εντοπίστηκε ένα μαχαίρι, το οποίο ερευνάται αν έχει προκαλέσει το θάνατο του Βαγγέλη, με βίαιο τρόπο απο κάποιον δράστη ή με δική του βούληση.

Την εκδοχή της αυτοκτονίας φαίνεται πως ενισχύει πάντως το μαχαίρι αυτό, καθώς φωτογραφία του, στάλθηκε ηλεκτρονικά στην οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που απάντησε στια Αρχές ότι ο νεαρός είχε ένα παρόμοιο μαχαίρι, αλλά δεν δήλωσαν απολύτως σίγουροι ότι είναι αυτό που απεικονίζεται στην φωτογραφία και το οποίο βρέθηκε δίπλα στην σορό του Βαγγέλη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης, που ήταν αριστερόχειρας, φέρει ένα σημάδι που παραπέμπει σε τομή με μαχαίρι εσωτερικά στο δεξιό καρπό, ένδειξη που ενισχύει τα σενάρια της αυτοκτονίας, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται τίποτα στην παρούσα φάση.



Στην αστυνομία είναι βέβαιοι για την ταυτότητα του θύματος από τα εξής πέντε στοιχεία: τα ρούχα του νεαρού, τα κλειδιά του, τον σωματότυπό του, την εκτίμηση ηλικίας του και την οδοντοστοιχία του. Ο θείος του Βαγγέλη αναγνώρισε το πτώμα, από τα ρούχα του και κάποια ακόμα στοιχεία.



Τι είπε ο θείος του Βαγγέλη:



Ο 22χρονος είχε εξαφανιστεί από τη Σχολή του, στην οποία όπως διαπιστώθηκε στην πορεία, έπεφτε θύμα εκφοβισμού.

Τι δήλωσαν οι ιδιωτικοί ερευνητές:





Η είδηση του εντοπισμού της σορού του έχει προκάλεσει σοκ στο πανελλήνιο, που πενθεί για τον άδικο χαμό του νεαρού, ο οποίος υποβαλλόταν σε βασανιστήρια στη Σχολή του.

Το τελευταίο βίντεο του Βαγγέλη και το χρονικό των δραματικών εξελίξεων: