X

H "συνάντηση" της Ελένης Μενεγάκη με τον Τσίπρα

Πού τα είπαν η παρουσιάστρια και ο Πρωθυπουργός, τι αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της, μία ημέρα μετά τις selfie της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Ant1news

Συναντήσεις με τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της οικονομικοπολιτικής επικαιρότητας είχαν παρουσιάστριες του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Ελένη Μενεγάκη, οι οποίες «συναντήθηκαν» με τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Αλέξη Τσίπρα αντίστοιχα.  

Η Κωσταντίνα Σπυροπούλου, το πρωί της Κυριακής 15 Μαρτίου δημοσίευσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μια selfie της με το Γιάνη Βαρουφάκη. Ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε βρεθεί στα στούντιο του Alpha ως καλεσμένος εκπομπής και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε μαζί του στον φακό!

Η Ελένη Μενεγάκη είχε και εκείνη «συνάντηση» με ένα σημαντικό πολιτικό πρόσωπο: τον Αλέξη Τσίπρα. Μόνο που η συνάντηση αυτή δεν έγινε σε πραγματικό χρόνο αλλά στον… ύπνο της! Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε αυτό στην εκπομπή της και δήλωσε ότι «τα είπαν σε πολύ ευχάριστο κλίμα!». Η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τα λέγαμε σε πολύ ευχάριστο κλίμα. Κάναμε μεγάλες κουβέντες στον ύπνο μου. Τι ωραία που τα λέγαμε. Πολύ καταπληκτικά».