X

Στην κυκλοφορία ο Μαλιακός

Τέλος στο «μαρτύριο» των οδηγών! Την Παρασκευή παραδίδεται και το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στο τμήμα Ραχών - Αγίας Μαρίνας.

Ant1news


Όσοι αποφασίσουν να ταξιδέψουν για τις ημέρες του Πάσχα στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα δεν θα χρειαστεί να υποστούν την ταλαιπωρία του Μαλιακού Κόλπου καθώς δόθηκαν στην κυκλοφορία τα τμήματα της εθνικής οδού ενώ την Παρασκευή παραδίδεται και ρεύμα προς Θεσσαλονίκη του τμήματος Ραχών- Αγίας Μαρίνας.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο από τα δύο νέα τμήματα της εθνικής οδού δόθηκε στην κυκλοφορία το Σάββατο. Πρόκειται για την παράκαμψη Λαμίας, μήκους 4 χιλιομέτρων, η οποία θα αποσυμφορήσει την είσοδο πόλης. Χθες δόθηκε στην κυκλοφορία και ο κλάδος προς Αθήνα του τμήματος Αγίας Μαρίνας - Στυλίδας, μήκους 20 χιλιομέτρων, με το αντίθετο ρεύμα να αναμένεται να παραδοθεί την Παρασκευή.

Στο νέο τμήμα θα λειτουργήσει ένας νέος σταθμός διοδίων στη θέση Μαυρομαντήλα, ανάμεσα στους κόμβους Αγίας Παρασκευής και Αγίας Μαρίνας και δύο πλευρικοί σταθμοί, στην Αγία Μαρίνα και τη Στυλίδα (Καραβόμυλος).