X

Ο γυμνός εφιάλτης της Βόρειας Καρολίνας

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι της συνοικίας Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, καθώς δεν αντέχουν πλέον να αντικρίζουν τον γυμνό τους γείτονα!

Ant1news

Μια παράξενη ιστορία εκτυλίσσεται εδώ και χρόνια στη Βόρεια Καρολίνα. Ένας νεαρός άνδρας σχεδόν σε καθημερινή βάση κάνει την εμφάνισή του ολόγυμνος μπροστά στο σπίτι του.

Οι γείτονές του έχουν πολλές φορές ενημερώσει την αστυνομία για τη γυμνή πρόκληση του άνδρα, ο οποίος εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του και χαζεύει το δρόμο φορώντας μόνο… το άρωμά του!

Η αστυνομία, ωστόσο, αδυνατεί να δράσει μιας και ο άνδρας βρίσκεται εντός της ιδιοκτησίας του, στην οποία έχει το δικαίωμα να κυκλοφορεί όπως επιθυμεί.

Οι αρχές ενημερώνουν τους κατοίκους της περιοχής ότι ο άνδρας δεν κάνει τίποτα το παράνομο κι έτσι δεν μπορούν να επέμβουν.

Πολλοί είναι οι γονείς που κάνουν προσπάθειες ώστε τα παιδιά τους να μην έρθουν αντιμέτωπα με αυτό το θέαμα και προειδοποιούν ότι οι φωτογραφίες που απαθανατίζουν τον γυμνό γείτονα θα χρησιμοποιηθούν εναντίον του.