X

Η πρώην, η νυν και στη μέση… ο εραστής

Προ των ευθυνών του ήρθε ένας νεαρός άνδρας όταν η πρώην σύντροφός του και η νυν βούτηξαν σε ποτάμι για να δουν ποια θα… σώσει!

Ant1news

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθησαν σε ένα ποτάμι στην Κίνα όταν δύο ερωτευμένες γυναίκες με τον ίδιο άντρα αποφάσισαν να κάνουν ένα πρωτότυπο τεστ… αγάπης.

Ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή. Ο νεαρός Κινέζος Wu Hsia, 20 ετών, αντιμετώπιζε επί μήνες μεγάλο πρόβλημα με την πρώην κοπέλα του, η οποία δεν μπορούσε να δεχτεί το γεγονός ότι ο σύντροφός της βρήκε μια καινούρια αγάπη στο πρόσωπο της 22χρονης Rong Tsao.

H 20χρονη πρώην φίλη του, Jun Tang, του είχε κάνει τη ζωή δύσκολη με τις καθημερινές σκηνές ζηλοτυπίας, όπως ο ίδιος δήλωσε αργότερα και έτσι, αποφάσισε να συναντηθούν οι τρεις τους κοντά σε ένα ποτάμι, στην περιοχή Ningbo στην ανατολική Κίνα για να λύσουν τις διαφορές τους.

Όμως, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων δεν ήταν καθόλου καλή ιδέα, καθώς η συνάντηση τους είχε απρόβλεπτη εξέλιξη… Οι δύο «ερωτοχτυπημένες» γυναίκες άρχισαν να τσακώνονται για τα μάτια του νερού Κινέζου, μέχρι που η πρώην βούτηξε στο ποτάμι, ενοχλημένη από τα σχόλια που έκανε για εκείνη η νέα φίλη του 21χρονου.

Η 22χρονη Rong Tsao φοβούμενη ότι ο αγαπημένος της θα πέσει στο ποτάμι για να σώσει την πρώην του αποφάσισε να κάνει και εκείνη τη «βουτιά» της για να θέσει τον νεαρό άνδρα προ των ευθυνών του και να επιλέξει ποια από τις δύο θα σώσει!

Τελικά, ο Χσιά έσωσε την νυν και την μετέφερε στο νοσοκομείο, ενώ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αδερφό του για να του ζητήσει να σώσει την άλλη γυναίκα από το ποτάμι, όπως κι έγινε.