X

Επεισόδια με τραυματισμούς στο ΑΠΘ

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το απόγευμα το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με δύο τραυματίες.

Ant1news

Μία ομάδα 100 νεαρών μαυροφορεμένων ατόμων επιχείρησε να σπάσει την πόρτα αίθουσας στο Κτίριο Διοίκησης του Πανεπιστημίου, όπου συνεδρίαζε η Σύγκλητος.

Μάλιστα, ένας φύλακας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, με αποτέλεσμα να διακομισθεί με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ένας ακόμα φύλακες φαίνεται να έχει τραυματιστεί χωρίς ωστόσο να υπάρχουν πληροφορίες για την κατάστασή του.

Η Εισαγγελία ενημερώθηκε για το συμβάν από τον αναπληρωτή πρύτανη Έρευνας και Συντονισμού, αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών, Θεόδωρο Λαόπουλο, ενώ αυτήν την ώρα γίνεται προσπάθεια να εκκενωθεί το κτίριο και να αποχωρήσουν με ασφάλεια οι εργαζόμενοι και τα μέλη της Συγκλήτου, που είναι εγκλωβισμένοι μέσα σε αυτό, μετά τη σοβαρή ζημιά στην κλειδαριά της πόρτας που μπλόκαρε από τη βίαιη εισβολή των νεαρών.

Για τα επεισόδια ενημερώθηκε και η αστυνομία μετά τους δύο τραυματισμούς και τη φωτιά που επιχειρήθηκε να μπει στην πόρτα της αίθουσας του 7ου ορόφου.