X

Ο δικός μας Γιάννης Τσακίρης στον Guardian

Μεταδίδοντας λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις στις Βρυξέλλες ο βρετανικός Guardian άντλησε πληροφορίες και από τον απεσταλμένο του ΑΝΤ1 Γιάννη Τσακίρη.

Ant1news

 

Με το βλέμμα στραμμένο στις Βρυξέλλες ήταν το βράδυ της Πέμπτης τα ελληνικά αλλά και τα ξένα μέσα ενημέρωσης, τα οποία στην πλειονότητά τους μετέδιδαν αδιάκοπα όλες τις εξελίξεις από την πολυμερή συνάντηση στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής.

 Ο βρετανικός Guardian κάλυπτε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις από τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις, μέσω πληροφοριών που μετέδιδαν οι συντάκτες του αλλά και δημοσιογράφοι άλλων δικτύων, μεταξύ των οποίων ο απεσταλμένος του ΑΝΤ1 Γιάννης Τσακίρης.

 Μάλιστα, ένα απο τα tweet που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό ο πολιτικός συντάκτης του ΑΝΤ1, ο οποίος καλύπτει τον ΣΥΡΙΖΑ και το κυβερνητικό ρεπορτάζ, φιλοξενήθηκε στην ροή ειδήσεων του Guardian.

 

 Τη Σύνοδο Κορυφής και την πολυμερή συνάντηση για την Ελλάδα κάλυπταν για τον ΑΝΤ1 ο απεσταλμένος  Γιάννης Τσακίρης και η ανταποκρίτρια του σταθμού στις Βρυξέλλες Μαρία Αρώνη.