X

Όλα όσα έγιναν στο Voice 2

Ακόμα μία δύσκολη βραδιά για τους κριτές που τελικά επέλεξαν τους καλύτερους. Δείτε ποιοι είναι.

Ant1news

Άλλο ένα δύσκολο βράδυ για τους τέσσερις κριτές που κλήθηκαν να επιλέξουν τους καλύτερους για τις ομάδες τους σε ένα blind audition γεμάτο μουσική, τραγούδι και συναισθήματα…

Οι υποψήφιοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στη σκηνή, στο  6ο blind audition, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν όλοι το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Show.

 Δείτε εδώ τα καλύτερα από το 5o blind audition

 Η Πολυξένη Λυκούδη τρέλανε τους κριτές με την ερμηνεία της.

Παίζοντας κιθάρα από την τετάρτη δημοτικού, στα 16 της χρόνια μπορεί να παίζει και να τραγουδά με μεγάλη άνεση. Κι αυτό φάνηκε και στη σκηνή.

 Η μαθήτρια της β’ λυκείου από την Πάτρα τραγουδησε το Happy του Pharell Williams, κι έκλεψε πρώτα την καρδιά του Μιχάλης ο οποίος γύρισε πρώτος ενώ οι υπόλοιποι coaches πάτησαν το κουμπί στο τέλος του τραγουδιού.

Ηθοποιός και δημοσιογράφος η Ιλόνα Κρέιμερς μπήκε στην ομάδα τοπυ Αντώνη Ρέμου. Η Ιλόνα έχει τελειώσει δραματική σχολή και σπούδασε δημοσιογραφία στον ΑΝΤ1.  Την έχουμε δει στη  τηλεόραση, σε σειρές αλλά και σε εκπομπές ως παρουσιάστρια. Με ελάχιστη εμπειρία ως τραγουδίστρια, κατάφερε να πείσει τον Αντώνη Ρέμο να πατήσει το κουμπί κυριολεκτικά στο παρα 5 και να τη βάλει στην ομάδα του. Όπως είπε μάλιστα ο τραγουδιστής γνωρίζονται με την Ιλόνα, είναι γείτονες, μένουν και οι δύο στη Γλυφάδα και έχουν κοινούς γνωστούς.

 Στα 36 του χρόνια ο Απόστολος Μελής εχει ήδη καριέρα.. Εδώ και 16 χρόνια ασχολείται με το τραγουδι ενώ έχει κάνει 5 χρόνια μαθήματα φωνητικής και κιθάρας και 4 χρόνια Βυζαντινή μουσική. 

Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Μίμη Πλέσσα, τον Τόλη Βοσκόπουλο και την Κατερίνα Κούκα ένω στο ενεργητικό του έχει δυο προσωπικές δουλειές με τίτλο “Ταξίδι της καρδιάς μου” και “Άλλαξα δρόμο”.

 Τον επέλεξε η Δέσποινα Βανδή.

 

Ο 20χρονος Ανδρέας Μωησέως από την Κύπρο σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και με τη μουσική ασχολείται επαγγελματικά τα τελευταία 2 χρόνια.

Ερμηνεύοντας το “Αντικριστά” του Κώστα Μακεδόνα και της Γλυκερίας έκανε της δύο γυναίκες της παρέας των Coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Εκείνος αποφάσισε να πάει με την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου!

 

 Η 33χρονη Μαρία  Ιωαννίδου από το Κιλκίς, ζει στον Άγιο Δημήτριο.

Άρχισε το επαγγελμαιτικό τραγουδι από την πολη καταγωγής της για να κατέβει στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη όπου έμεινε για 4 χρόνια. Στο ενεργητικός της έχει δισκογραφική δουλειά με τη MINOS ενώ έχει συνεργαστεί με τον Νίκο Βέρτη, τον Βασίλη Καρρά και τον Νίκο Κουρκούλη.

Τη μαρία διεκδίκησαν η Μελίνα Ασλανίδου και η Δέσποινα Βανδή. Ωστόσο, η Μαρία επέλεξε τη Μελίνα.

 

H Αγγελική Καρατσάμη κατάγεται από την Κυπαρισσία Μεσσηνίας αλλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ζει στο Ντουμπάι όπου εργάζεται ως τραγουδίστρια και καθηγήτρια φωνητικής.

Έχει σπουδάσει αρμονία, φούγκα, αντίστιξη και ενορχήστρωση. Επίσης κατέχει δίπλωμα μονωδίας ενώ γράφει και δικά της τραγούδια. Παίζει κιθάρα και σαξόφωνο.

Την Αγγελική επέλεξε η Δέσποινα .

  0 32χρονος Μπάμπης Νικολάτος είναι απόφοιτος τουριστικών επιχειρήσεων και έχει ένα συγκρότημα τους “Polis”, όπου τραγουδάει και παίζει κιθάρα. Ο Μπάμπης έκανε και τους 4 κριτές να γυρίσουν αλλά εκείνος επέλεξε τελικά τον Αντώνη Ρέμο.

 Αν και στα 16του χρόνια ο 20χρονος σήμερα Νικόλας Σαββίδης, κυκλοφόρησε δίσκο στην Κύπρο που έγινε χρυσός δεν κατάφερε να πείσει τους Coaches.