X

Αδιανόητο σεξιστικό περιστατικό στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου (βίντεο)

Δύο άτομα ντυμένα με στρατιωτικές φόρμες μπήκαν στην αίθουσα που συνεδρίαζε το ΔΣ και ζήτησαν μια δημοτική σύμβουλο που κάνει καλό σεξ.

Ant1news

Τα όσα έγιναν στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Βόλο, είχαν προκαλέσει αίσθηση, καθώς τα σεξιστικά υπονοούμενα και οι ύβρεις που ακούστηκαν αποτελούσαν όχι μόνο πανελλήνια αλλά σίγουρα και παγκόσμια πρωτοτυπία.

Χθες το βράδυ όμως αποδείχτηκε ότι η συνέχεια μπορεί να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή. Την ώρα που ο δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος, ενημέρωνε τους συμβούλους για τη ΔΕΥΑΜ, μπήκαν στην αίθουσα δύο νεαροί που φορούσαν στρατιωτικές φόρμες, δήλωσαν ότι έρχονται από το στρατόπεδο «Γεωργούλα» και είπαν ενώπιον του εμβρόντητου σώματος, ότι πληροφορήθηκαν πως υπάρχει μια δημοτική σύμβουλος που κάνει καλό σεξ γι΄αυτό και άφησαν ένα χαρτάκι με ένα τηλέφωνο και έφυγαν.

Προφανώς η κίνηση αυτή έρχεται ως συνέχεια στην αντιπαράθεση της προηγούμενης συνεδρίασης όπου μεταξύ άλλων δημοτική σύμβουλος που ο κ. Μπέος την αποκάλεσε χοντρή του απάντησε πως κάνει καλό σεξ, για να εκτραχυνθεί η κατάσταση στη συνέχεια.

Χθες λοιπόν μετά το πρωτοφανές περιστατικό, άμεση ήταν η αντίδραση του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Αλέκου Δούρα, ο οποίος ζήτησε από το Δήμαρχο να καλέσει την Αστυνομία και αποδίδοντας προφανώς την όλη «σκηνοθεσία» στο κ. Μπέο και τον κατηγόρησε ότι μετέτρεψε σε καρναβάλι το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Μπέος καταδίκασε το περιστατικό, τόσο ως προς την ενέργεια, όσο και ως προς τους ηθικούς αυτουργούς της και ζήτησε εκτός από την αστυνομία να κληθεί και η στρατονομία. Λίγο αργότερα έφτασε στο δημοτικό συμβούλιο ένας αστυνομικός ο οποίος μάλιστα πήρε και κατάθεση από τη θιγόμενη δημοτικό σύμβουλο.