X

ΤΑΙΠΕΔ: Προχωρά κανονικά ο διαγωνισμός για το ιπποδρομιακό στοίχημα

Το ΤΑΙΠΕΔ καλεί άμεσα για υπογραφές της σύμβασης τον πλειοδότη που είναι ο ΟΠΑΠ, σε σύμπραξη με το fund Global Family Partners.

Ant1news



Την απόφαση να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αναφορικά με το διαγωνισμό για την παραχώρηση του αποκλειστικού δικαιώματος διοργάνωσης αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, κατά τη σημερινή συνεδρίασή του.

Προς το σκοπό αυτό, ανακοίνωσε ότι παρείχε εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου για την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης, η οποία εγκρίθηκε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους από το Ελεγκτικό Συνέδριο.  Το ΤΑΙΠΕΔ γνωστοποίησε επίσης ότι προτίθεται να προσκαλέσει στο προσεχές διάστημα τον πλειοδότη να υπογράψει τη σύμβαση.

Η ΟΠΑΠ Investments Ltd, σε συνεργασία με το επενδυτικό fund GLOBAL FAMILY PARTNERS, είχε υποβάλει την υψηλότερη προσφορά ύψους € 40.501.000 εκατ. και είχε ανακυρηχθεί προτιμητέος επιτυχών πλειοδότης (provisional successful bidder), σύμφωνα με τους όρους της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών.

Επιπλέον, κατά τη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε ακόμη, μετά από κοινή εισήγηση του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου, η μείωση των αποδοχών τους κατά 30%.