X

Τζον Τραβόλτα – Τομ Κρουζ: Το γκέι μυστικό τους εδώ και 30 χρόνια…

Σοκάρει το εξώφυλλο του περιοδικού Star με τις αποκαλύψεις. "Πικάντικες" λεπτομέρειες για Ταβόλτα και Τομ Κρουζ.

Ant1news

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις στις οποίες προχώρησε το περιοδικό Star που κάνει λόγο για κρυφή ομοφυλοφιλική σχέση του Τζον Τραβόλτα και του Τομ Κρουζ, μια σχέση που σύμφωνα με το περιοδικό κρατά μια ζωή.

Ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο του σκανδαλοθηρικού περιοδικού Star  είναι "Τομ & Τζον: Το 30χρονο γκέι μυστικό". Το δημοσίευμα αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την κρυφή ομοφυλοφιλική σχέση του Τζον Τραβόλτα και του Τομ Κρουζ και ανάβει φωτιές.

Σύμφωνα, με το δημοσίευμα οι δύο σταρ διατηρούν κρυφό ερωτικό δεσμό τα τελευταία 30 χρόνια! Ο Τραβόλτα ήταν εκείνος που έδειξε πρώτος το ενδιαφέρον του όταν είδε τον Τομ Κρουζ στην πρώτη του ταινία «Οι ερωτικές μπίζνες ενός πρωτάρη».

Τότε λέγεται ότι ο Τραβόλτα προσκάλεσε τον Κρουζ σε ένα ρομαντικό ταξίδι στο Όρεγκον και έτσι άρχισαν όλα. Συγκεκριμένα, και οι δύο βρέθηκαν σε μία σχολή Σαϊεντολογίας όπου πέρασαν μαζί μία ολόκληρη εβδομάδα.

Πηγή του Star ισχυρίζεται πως εκείνη η απόδραση "άλλαξε εντελώς τη ζωή του Τομ, αν όχι και του Τραβόλτα", ενώ συμπληρώνει ότι το "ζευγάρι" γνωρίστηκε αρχικά σε ένα δείπνο σε ακριβό γαλλικό εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς και έπειτα απόλαυσαν μια εβδομάδα μαζί στο Όρεγκον.

Πάντως, κανείς από τους δύο "πρωταγωνιστές" αυτού του κίτρινου σκανδάλου δεν έχει απαντήσει δημοσίως -και ούτε αναμένεται μάλλον!