X

Στα άδυτα του ζωολογικού κήπου του Παρισιού

Ο ανακαινισμένος ζωολογικός κήπος του Παρισιού ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται όλους όσους επιθυμούν να δουν όσα μέχρι σήμερα έκρυβαν αυτού του είδους τα πάρκα!

Ant1news

Ο ζωολογικός κήπος του Παρισιού ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για το κοινό ένα χρόνο μετά τις εργασίες ανακαίνισής του.

Τα εγκαίνια του νέου πάρκου συνοδεύονται από εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν πρόσβαση στα σημεία όπου τα ζώα τρέφονται ή δέχονται τη φροντίδα των κτηνιάτρων. Στόχος της διοίκησης του πάρκου είναι η επαφή των ανθρώπων με τα ζώα και όχι η τυπική επίσκεψη των θεατών σε αυτό.

Ο επιστημονικός υπεύθυνος για το ζωολογικό κήπο, Alexis Lecu, αποκαλύπτει ότι κάθε ημέρα από τις αρχές Απριλίου ένας ζώο θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, προκειμένου τόσο τα παιδιά, όσο και οι γονείς τους να μαθαίνουν για τη διαβίωσή του, τη φροντίδα του αλλά και για την ίδια τη φύση.

Οι εκδηλώσεις του ζωολογικού κήπου ξεκινούν την 1η Απριλίου και θα διαρκέσουν όλο το μήνα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των Γάλλων αλλά και των τουριστών.