X

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Γέμισε φωνές και συνθήματα η πλατεία Συντάγματος από συγκεντρωμένους που μάχονται κατά του bulling, του φαινομένου που έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις στη χώρα μας.

Ant1news

Δεκάδες άνθρωποι κρατώντας κεριά, πανό αλλά και φωτογραφίες του Βαγγέλη Γιακουμάκη ενώνουν τις φωνές τους και ζητούν δικαίωση όχι μόνο για τον άτυχο φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολή των Ιωαννίνων αλλά και για τον Άλεξ, για τον Μάριο Παπαγεωργίου και για κάθε παιδί που έχει πέσει θύμα εκφοβισμού.

Η κινητοποίηση διοργανώθηκε μέσω Facebook πριν από την ανεύρεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη και όπως δείχνει η μαζική συμμετοχή σε αυτήν, θα υπάρξει και συνέχεια, με στόχο να παταχθεί το bulling και να πέσει φως στα όσα εκτυλίχτηκαν στα Γιάννενα.

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ήταν και ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης και η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου.

Η κινητοποίηση πραγματοποιείται την ώρα που νέα συγκλονιστικά στοιχεία αναφορικά με τα βασανιστήρια που περνούσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στη Γαλακτοκομική Σχολή έρχονται στο φως από συγκλονιστικές μαρτυρίες συμφοιτητών του.