X

Πήγε για σαφάρι κι έγινε... θήραμα

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας Αυστραλός τουρίστας που δέχθηκε επίθεση από ένα λιοντάρι, σε σαφάρι στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Ant1news

Ο νεαρός τουρίστας από το Περθ θεωρούσε ότι ήταν ασφαλής στο τζιπ μέσα από το οποίο παρακολουθούσε τα επικίνδυνα παιχνίδια των λιονταριών, στη ζούγκλα του Γιοχάνεσμπουργκ. Δεν ήταν όμως έτσι!

Ο Brendan Smith δεν φανταζόταν ότι ένα από τα λιοντάρια θα πήδαγε μέσα από το ανοιχτό παράθυρο και θα άρπαζε το πόδι του με τα κοφτερά του δόντια. Σπαράζοντας από τον πόνο κάλεσε σε βοήθεια και μέσα σε λίγη ώρα βρέθηκε στα επείγοντα του πιο κοντινού νοσοκομείου.

Μπορεί ο άτυχος τουρίστας να απέκτησε το πιο σημαντικό «σουβενίρ» της ζωής του αλλά τουλάχιστον δεν έχασε το χιούμορ του. Ο ίδιος ανήρτησε φωτογραφίες από το τραυματισμένο του πόδι με το σχόλιο: «Μέσα σε μόλις 36 ώρες που είμαι στη Νότια Αφρική, βρέθηκα στο νοσοκομείο από επίθεση λιονταριού, το οποίο αποφάσισε να πάει στην πόλη με τα πόδια μου!».

Ο Brendan Smith ευγνωμονεί το Θεό που βγήκε σχετικά αλώβητος από τη συγκεκριμένη επίθεση, αν και οι φωτογραφίες του στο Facebook, που τον δείχνουν να τρώει σκορπιούς, να κάνει skydiving ή να πηδά ανάμεσα σε φωτιές, μαρτυρούν ότι δεν είναι και το πιο ήσυχο παιδί!